Vantage Towers, pilon esenţial în dezvoltarea smart city din România

T.B.
Companii / 21 decembrie 2023

Vantage Towers, pilon esenţial în dezvoltarea smart city din România

Vantage Towers, unul dintre operatorii europeni de infrastructură, joacă un rol esenţial în dezvoltarea oraşelor inteligente din România, oferind cea mai bună infrastructură pentru toate procesele de digitalizare şi tehnologie, se arată într-un comunicat al Vantage Towers, remis redacţiei.

Potrivit sursei menţionate, "Vantage Towers este încântat să furnizeze infrastructura necesară şi soluţii de ultimă tehnologie, care reprezintă pilonul de susţinere al întregului ecosistem smart. Astfel, contribuim la creşterea susţinută a digitalizării şi tehnologizării societăţii româneşti. În plus, sustenabilitatea se află în centrul strategiei noastre de afaceri, iar toate produsele pe care le dezvoltăm sunt gândite cu o atenţie deosebită asupra mediului", a declarat Ionel Crăciun, Business Development Manager CEE la Vantage Towers România.

Vantage Towers sprijină în mod activ dezvoltarea oraşelor inteligente prin soluţii avansate de telecomunicaţii, ajutând la crearea unui viitor mai conectat şi mai eficient, transmite sursa.

Cu o expertiză ridicată şi un know-how bine înrădăcinat în tot ceea ce înseamnă infrastructura de telecomunicaţii, compania continuă să contribuie la o România mai bine conectată printr-o infrastructură fiabilă, scalabilă şi avansată, se mai arată în comunicat. Ca gazdă neutră, Vantage Towers este pregătită să asigure cât mai mulţi chiriaşi pentru fiecare dintre site-urile sale, asigurând astfel eficienţa, conservarea resurselor şi reducerea amprentei de carbon, informează compania.

Conform sursei citate, "Într-o societate în plină dezvoltare digitală şi cu potenţial considerabil, ţinând cont de specialiştii pe care îi are România, dar şi de investiţiile în acest sector, infrastructura rămâne piesa centrală pe care se poate construi o societate inteligentă. Suntem aici pentru a contribui la această transformare şi putem sprijini tot ceea ce înseamnă astăzi acces la internet de mare viteză, comunicare mobilă, dar şi dezvoltare IoT şi alte soluţii inteligente", a adăugat Ionel Crăciun.

Vantage Towers continuă să investească în dezvoltarea şi extinderea infrastructurii reţelelor de telecomunicaţii din România, formând baza unei comunicaţii fiabile şi de mare viteză în toată ţara, arată datele comunicatului.

În plus, echipa Vantage Towers pledează activ pentru importanţa infrastructurii în modelarea viitorului Smart City al României, conform sursei citate. De altfel, Ionel Crăciun, Business Development Manager la Vantage Towers, a primit recunoaştere din partea Asociaţiei Române de Smart City (ARSC), precizează compania. După doi ani în care pledează cu pasiune pentru rolul crucial al infrastructurii în modelarea viitorului oraşului inteligent al României, echipa Vantage Towers este onorată să aibă portretul său prezentat în Galeria Protagoniştilor, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb