Various Brands redeschide magazinul din City Park Mall Constanţa cu un nou design

Comunicate de presă / 30 august 2021

Various Brands redeschide magazinul din City Park Mall Constanţa cu un nou design

Various Brands, cunoscutul retailer de articole sportive cu capital 100% românesc, a finalizat procesul de relocare şi modernizare a magazinului din City Park Mall Constanţa, ca parte a planului de dezvoltare lansat la începutul acestui an, conform unui comunicat remis redacţiei.

Noul spaţiu de 90 metri pătraţi care găzduieşte magazinul Various Brands, aflat la etajul -1 al centrului comercial, are un design modern şi minimalist, potrivit pentru a pune în valoare cele mai noi colecţii de produse vestimentare, încălţăminte şi accesorii de la cele mai cunoscute şi apreciate branduri la nivel internaţional: Nike, Jordan, Puma şi altele.

"Întotdeauna ţinem cont de feedback-ul primit din partea clienţilor, pentru că ne ajută să ne dezvoltăm şi perfecţionăm. Astfel, în urma acestuia, am hotărât să modernizăm şi să relocăm magazinul Various Brands din City Park Mall Constanţa într-un spaţiu nou, mai mare şi în acelaşi timp, mai accesibil. Investiţia în întreg procesul de relocare şi modernizare a magazinului, precum şi în achiziţionarea produselor se ridică la aproximativ 100.000 euro", a declarat Nicolae Popa, owner Various Brands.

Magazinul din City Park Mall este cel de-al treilea care a fost modernizat în 2021, după cel din Ploieşti Shopping City şi Fashion House Militari, iar retailerul nu se opreşte aici: "Plănuim ca până la finalul anului să reamenajăm alte trei magazine, pentru a le aduce la noi standarde. În paralel, continuăm planul de extindere a reţelei naţionale şi ne dorim să mai deschidem cel puţin încă un magazin până la finalul anului. De asemenea, ne ocupăm de dezvoltarea continuă a magazinului nostru online, www.various-brands.ro, pentru a oferi clienţilor o experienţă de utilizare cât mai simplă şi uşoară, precum şi termene de livrare cât mai scurte", a completat Nicolae Popa.

Constănţenii şi turiştii aflaţi în Constanţa în această perioadă sunt aşteptaţi în magazinul proaspăt reamenajat pentru a se bucura de produsele estivale în ultimele zile de vară, dar şi de noua colecţie de articole sportive de la branduri consacrate la nivel mondial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb