VASILE DÎNCU: ''Transilvania a fost victima unui anumit tip de centralism''

G.U.
Politică / 11 noiembrie 2020

''Transilvania a fost victima unui anumit tip de centralism''

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, candidat pe primul loc la Senat în judeţul Cluj, a declarat astăzi că, în ultimii ani, Transilvania a fost victima unui centralism venit de la Bucureşti, conform Agerpres.

"În ultimii 10-15 ani, Transilvania a fost şi victima unui anumit tip de centralism venit de la Bucureşti, un centralism care a ţinut mai ales de guvernele de dreapta", a spus Vasile Dîncu.

El a dat exemplul autostrăzii Transilvania, demarat în urmă cu 16 ani.

"Acum 16 ani, exact într-o zi ca aceasta, am inaugurat lucrările autostrăzii Transilvania. Eu sunt cel care am botezat-o atunci şi prietenul meu Ioan Rus a dat prima sapă, să zicem aşa. Au trecut 16 ani şi autostrada Transilvania încă este neterminată, încă nu merge nicăieri. A pornit în toate direcţiile, dar circulăm doar pe fragmente", a declarat Vasile Dâncu, la lansarea candidaţilor PSD Cluj pentru Parlament.

El a spus că şi PSD a fost afectat de decizii "absurde" venite de la Bucureşti.

"Lansăm astăzi nu numai o listă şi un program, ci şi un vis al nostru, al social-democraţilor din Transilvania, visul de a renaşte relaţia noastră cu electoratul, de a reface relaţia noastră cu electoratul. (...) În ultima vreme, noi, aici, la Cluj, şi în alte locuri, din cauze care uneori n-au ţinut de organizaţia noastră, am pierdut o parte din simpatia electorală, din simpatia electoratului, s-a rupt ceva în legătura noastră cu electoratul. Organizaţiile noastre au fost bulversate de multe ori de decizii absurde de la Bucureşti, de oameni paraşutaţi, trimişi aici să conducă, fără să aibă legitimitate internă în organizaţiile noastre", a mai declarat Vasile Dîncu.

Vasile Dîncu este pe prima poziţie pe lista PSD Cluj pentru Senat, fiind urmat de Răzvan Ciortea şi de Claudia Anastase.

Pe primul loc pe lista PSD Cluj pentru Camera Deputaţilor se află directorul medical al Institutului Oncologic din Cluj-Napoca, Patriciu Achimaş-Cadariu, urmat de Alexandru Cordoş, Ovidiu Săcară, Horea Chirteş, Cornel Itu.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Practic, acest securist-mason infect si tradator ne transmite intr-un limbaj codificat(pt cine are creier sa inteleaga astfel de mesaje), ca prin laboratoare oculte din afara tarii, ni se pregateste „Romania Mica”, iar pe dulapul Plavannis il vor pune pt o perioada scurta, Guvernatorul Transilvaniei(din cauza IQ-ului extrem de redus, Pausarii nu au incredere in el), asta pana ce Printzul ch arles(care are multe proprietati aici si cumpara in continuare) isi va lua in primire Principatul! Asta in prima faza , pt ca in a doua faza, Rusia, intarata si provocata la maxim de neghiobii, tradatorii si iresponsabilii de la Putere, ne va lasa cu „Romania si mai Mica” prin anexarea Moldovei romanesti, avand acordul tacit al UE, care deja a incheiat cu Rusia un contract gigantic, privind resursele energetice. Evident ca, noi, romanii vom fi mereu,  doar o marfa de schimb intre marile puteri, asta si "multumita" Iudelor care ne conduc"!

    ASTA I SE INTAMPLA UNUI STAT, CAND O MAFIE DE LA CONDUCEREA LUI, CEDEAZA DELIBERAT TOATE PARGHIILE ACESTUIA : IN DOMENIUL APARARII , POLITICA EXTERNA , FINANTE, ECONOMIE SI RESURSE NATURALE, IN IDEEA CA VOR FI LASATI SI PROTEJATI DE CATRE FORTE EXTERNE IMPORTANTE, SA-SI IA SPAGA “CEA DE TOATE ZILELE”, CARE ESTE PT EI, CA AERUL PE CARE-L RESPIRA! 

    nenorocitule, cu exemplu asta vii tu? Fortele de dreapta v-au impiedicat sa faceti autostrada? Pai rad de tine si copii de gradinita... Tu si inca cativa depravati de stanga faceti de ras Ardealul!!!

    observ ca ingamfatul asta nu este inghitit nici de cei de stanga nici de cei de dreapta , adica de nimeni , decat de securisti de-ai lui, dar tot de la cluuuuj .

    din cauza centralismului de la Bucuresti , a carat boc , bani de la toti , si i-a dus la cluj ? cand vorbeai de autostrada nu era decat transilvania , si mai te dai si victima , porcule !

    Dancu vorbeste pe nas... PSD este in cadere libera in toata tara ....

    bai mincinosule, lasa campania electorala si du-te la munca sa faci si tu ceva util pentru societate

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb