Vel Pitar va vinde de Paste cu 50% mai multi cozonaci

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 8 aprilie 2008

Vel Pitar, liderul industriei de panificatie din Romania, a lansat o "noua generatie de cozonaci" la inceputul lunii aprilie a.c.. Conform estimarilor companiei, vanzarile la aceasta categorie de produse vor creste de Paste cu 50% fata de perioada similara a anului trecut.

Noua gama cuprinde cinci sortimente de cozonaci cu stafide, nuca, cacao, rahat si gramaje ce variaza intre 400 si 700 g, obtinuti pe linii tehnologice moderne, cu capacitati mari de productie.

Tinand cont de cerintele pietei, Vel Pitar vine anul acesta cu o noutate: cozonacul -cadou, din categoria premium+, ambalat in cutie de carton. Designul atragator al ambalajului, gustul deosebit, bogatia umpluturii recomanda "Cozonacul cu nuca, stafide si cacao 700 g" a fi cadoul perfect de Sarbatori.

"Noii cozonaci vor incanta cu siguranta papilele gustative ale consumatorilor. Aluatul pufos si umplutura din belsug ne va creste vanzarile cu 50 % la acesta categorie de produse. Lansarea noii game este sustinuta la nivel national prin campanii media si actiuni de trade marketing. In ceea ce priveste distributia, cozonacii Vel Pitar sunt prezenti la raft in 90% din lanturile de retail si la comercianti din toata tara." - a declarat Razvan Mircea, Director National Marketing, Vel Pitar

Campania media este axata pe radio, spotul de promovare fiind difuzat zilnic in toata luna aprilie in trei retele radio: Europa FM, Kiss FM si Magic FM.

In functie de preferintele de consum, cozonacii Vel Pitar au diferite gramaje: 400 g - "Cozonac cu cacao si rahat" si "Cozonac cu nuca si cacao"; 500 g - "Cozonac cu nuca, stafide si cacao" si "Cozonac cu cacao si rahat"; 700 g - "Cozonac cu nuca, stafide si cacao".

Vel Pitar se diferentiaza in piata prin marime, notorietate, tehnologii performante, retea nationala de distributie, inovatie, produse si servicii de calitate.

Din 2007, principalele activitati ale Vel Pitar functioneaza ca divizii distincte: compania Vel Pitar - panificatie, compania Sapte Spice - morarit, compania VP Magassin - retail.

Actionarul majoritar al grupului Vel Pitar este fondul american de investitii Broadhurst Investments Limited, administrat in Romania de New Century Holdings (NCH).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb