Versiunea actualizată a sistemului de operare Windows 11, disponibilă în peste 190 de ţări

F.D.
Companii / 21 septembrie 2022

Versiunea actualizată a sistemului de operare Windows 11, disponibilă în peste 190 de ţări

Anul trecut, odată cu lansarea Windows 11, Microsoft şi-a propus să transforme PC-urile în dispozitive mai eficiente şi mai uşor de utilizat. Acum, versiunea actualizată a acestui sistem de operare (Windows 11 2022 Update) este disponibilă în mai bine de 190 de ţări de la nivel global, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, în prezent, numărul persoanelor care utilizează Windows creşte, iar Microsoft se angajează să perfecţioneze continuu sistemul de operare, astfel încât acesta să se poată adapta nevoilor şi cerinţelor fiecărui utilizator în parte. Astfel, prima actualizare majoră a Windows 11 aduce inovaţie în patru arii importante pentru utilizatori:

-Transformarea PC-urilor în dispozitive mai sigure şi mai uşor de utilizat

-Sporirea productivităţii

-Transformarea Windows într-un mediu perfect pentru a lucra, a colabora şi a crea

-Noi soluţii de securitate, management şi flexibilitate la locul de muncă

La versiunea de bază a Windows 11, Microsoft a adăugat acum noi funcţii prin intermediul cărora informaţiile şi conţinutul de care utilizatorii au nevoie să fie mereu uşor de accesat (anticipând nevoile şi economisind timpul acestora), precum: actualizări în meniul de Start, opţiuni mai rapide de căutare sau o mai bună mapare a evenimentelor locale curente semnalate în panoul de Widgets. În plus, va fi disponibil şi un set de noi funcţii de accesibilitate. Acestea includ: un sistem care generează subtitrări live pe baza oricărei forme de conţinut audio; acces activat prin amprentă vocală (versiune de preview), care le permite utilizatorilor să controleze computerul şi să creeze un text folosind doar vocea; opţiunea Natural Voices for Narrator, care oglindeşte îndeaproape vorbirea naturală, creând un sunet mai plăcut şi înlesnind lectura sau navigarea în browser, arată sursa citată.

Siguranţa online, confidenţialitatea datelor şi securitatea cibernetică sunt preocupări majore pentru fiecare dintre noi. Windows 11 este cea mai sigură versiune de Windows de până acum, Microsoft utilizând zilnic peste 43 de trilioane de semnale de securitate pentru a perfecţiona soluţiile pe care le dezvoltă.

Acum, compania introduce şi Smart App Control, pentru ca utilizatorii să poată descărca orice aplicaţie de care au nevoie fiind siguri că sunt protejaţi. Însă, cum ameninţările de securitate nu dispar la finalul zilei, odată cu închiderea dispozitivelor, a creat şi aplicaţia Defender, care este disponibilă la abonamentele Microsoft 365 Personal şi Family.

Sporirea productivităţii

Versiunea actualizată a sistemului de operare Windows 11 aduce îmbunătăţiri şi noi funcţii şi în ceea ce priveşte optimizarea bateriei sau funcţii precum Snap layouts ori Focus. Toate acestea ne ajută să ne organizăm şi să ne concentrăm atenţia mai uşor atunci când avem de îndeplinit sarcini multiple, ceea ce se va traduce şi printr-o creştere a nivelului de productivitate.

Windows 11 2022 Update aduce noi capabilităţi pentru funcţia Windows Studio Effects, care asigură o mai bună calitate a apelurilor audio şi video deoarece foloseşte algoritmi avansaţi de inteligenţă artificială pentru a anula zgomotele de fundal şi a focaliza mai bine chiar şi atunci când cadrul nu mai este unul static. Totodată, sunt disponibile şi noi instrumente pentru creatorii de conţinut, cu ajutorul cărora să poată face montaje video şi să poată edita mai uşor materialele, în timp ce, în ceea ce priveşte gamingul, actualizarea aduce o latenţă mai scăzută şi îmbunătăţiri sau noi funcţii în timpul jocului, precum Auto HDR şi Variable Refresh Rate.

Odată cu această actualizare, Microsoft a anunţat că extinde Amazon Appstore Preview pe pieţele internaţionale, aducând peste 20.000 de aplicaţii şi jocuri Android pe dispozitivele Windows 11 care îndeplinesc cerinţele de hardware specifice caracteristicilor acestora. În plus, va continua să dezvolte Microsoft Store Ads, o platformă dedicată dezvoltatorilor de jocuri şi aplicaţii, care să îi ajute să îşi promoveze conţinutul în faţa clienţilor din segmentul de piaţă potrivit.

Noi soluţii de securitate, management şi flexibilitate la locul de muncă

Windows 11 2022 Update pune la dispoziţia organizaţiilor noi funcţii de securitate şi noi instrumente de management, precum Microsoft Defender SmartScreen care detectează situaţiile în care angajaţii unei organizaţii accesează o aplicaţie sau un website compromise folosind credenţiale Microsoft şi transmite alerte pentru ele, astfel încât ameninţările să poată fi oprite la timp. Pe de altă parte, funcţia Smart App Control blochează aplicaţiile şi fişierele din surse nesigure - construită pe baza aceluiaşi algoritm de inteligenţă artificială ca în cazul Windows Defender Application Control, Smart App Control poate evalua gradul de siguranţă al unei aplicaţii în timp real, înainte ca aceasta să înceapă să ruleze pe un dispozitiv, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb