VICTOR PONTA: ''Nu ţineţi cont de deciziile Guvernului Orban''

G.U.
Politică / 4 iulie 2020

''Nu ţineţi cont de deciziile Guvernului Orban''

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, îi roagă pe români să nu ţină cont de deciziile luate de Guvern, tot la fel cum premierul Ludovic Orban a îndemnat cetăţenii să nu ia în seamă hotărârile Curţii Constituţionale, conform Dcnews.ro.

"Rugămintea mea către populaţie este să nu ţină cont de nicio decizie (ordonanţă de urgenţă sau hotărâre) emisă sau semnată de Ludovic Orban! Aşa cum el vă roagă să nu ţineţi cont de deciziile CCR. Dacă tot am ajuns să trăim într-o junglă în care Orban şi liderii PNL nu respectă nicio lege sau regulă - să le arătăm ce merită ei să primească în junglă", a scris Ponta, astăzi, pe Facebook.

Efecte negative majore

El a susţinut că România era singura ţară care interna forţat persoanele asimptomatice, generând efecte negative majore, cum sunt: "aglomeraţia inutilă a spitalelor, costuri uriaşe, imposibilitatea pentru persoanele cu alte afecţiuni decât COVID-19 să primească tratamentul necesar, îmbolnăvirea celor asimptomatici cu forme mai grave de COVID-19 sau cu alte boli transmisibile, reticenţa oamenilor fără simptome de a face test, umflarea artificială a statisticilor oficiale în scopul păstrării stării de alertă, rezultatul negativ fiind însă restricţiile internaţionale la adresa românilor care călătoresc".

"Rugămintea mea e să nu ţineţi cont de deciziile luate de Guvernul Orban - aşa cum el vă roagă să nu ţineţi cont de deciziile CCR", a declarat Ponta.

Astăzi, premierul Ludovic Orban a declarat că sunt două consecinţe ale deciziei Curţii Constituţionale privind internarea obligatorie a pacienţilor cu COVID-19, iar recomandarea către toţi cetăţenii este să ţină cont de regulile fireşti şi nu de deciziile CCR până Guvernul va adopta proiectul de lege care va reglementa lucrurile.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Ponta,așa ceva nu se face! Trebuia sa rămâi cu Dancila prim ministru! Altfel știi in ce situație imposibilă e Orban! CCR îi cere legi făcând jocul pesedeului care,în Parlament, având majoritate asigurata si de tine, le-ar face harcea-parcea!

    1. democratia necesita legi asa ca ...behehe usr..beheheh pnl...beheheh coruptia ucide

      asa scrie in constitutie

      lasal pe ponta, asta este un acoperit al altor servicii -serviciile care sustin ciuma bruma, ai prinso? 

      Popoviciule, berbecule, lasa-ne!

    V Ponta cam are dreptate /Cine garanteaza sanatatea asimptomaticilor internati fortat la boli infectioase? Covid este singura boala care prevede asimptomatici, dar acestia pot fi victimele unor teste fals-pozitive./ Cine garanteaza sanatatea bolnavilor covid tratati cu diverse medicamente de incercare, aceste medicamente pot avea reactii nefaste ./

    1. Daca muma-ta sau bunica-ta se intalneste la cumparaturi, in tramvai sau in metrou cu un asimptomatic fara masca (pentru ca sunt multi nesimtiti in tara asta) si ajunge la ATI sau poate mai rau, ce o sa mai scrii?

      Ca e de vina Orban!? 

      Gandirea ta este ca in povestea cu drobul de sare - Daca cade drobul de pe soba? 

      Daca testele sunt fals pozitive? Daca bolnavii primesc medicamente de incercare? Daca medicamentele au reactii adverse? 

      Te-ai intrebat vreodata (ca tot esti neincrezator) daca nu cumva esti "fals-inteligent" si "inteligenta" ta poate avea reactii adverse (cum ar fi emanarea unor afirmatii ce denota prostie crasa) ? 

      Oare strada o traversezi vreodata, ca poate are vreun sofer "reactie adversa" si trece cand e verde pentru pietoni si te calca de ti se imprastie inteligenta? 

      Urmaresti cumva evolutia noilor cazuri de Covid din tara noastra? Iti place starea de urgenta? 

      Esti penibil, ca si Ponta (un mare idiot al politicii romanesti). 

    Pune milițieni pe noi : în regulă fiind, te fac înneregulă îs nevorbiți și filozofează pe lângă speță....

    Victoras e un tampit. Daca era in locul lu Orban, probabil ca ar fi procedat la fel avand in vedere ca si el a fost o slunga a statului paralel si a intereselor straine, de cand cu canapeaua lu Oprea.

    e usor sa latrii de pe margine, sa rezolvi problemele e mai greu

    Chiar ai probleme medicale nea victore !?

    Prost nu ești , înseamnă numai o disperare pt a ajunge la putere... 

    1. Victor si tot PSD, stiu ca vor veni miliarde de euro si vor cu orice preț sa puna mana pe ei. Victor spune ca și-a dat demisia, dar nu vrea sa spună ca l-a forțat mulțimea din strada. A uitat ca il apăra pe Dragnea pe toate căile murdare.

      Chiar acum ma uit la Ponta. Cat de perfid poate fi. Acuza PNL exact cu ce au vrut ei sa facă cu poporul, adică să-l sărăcească cat mai mult si să-i îmbogățească mai mult pe cei bogați cu alte pensii speciale. E un mare avar de putere si un mare mincinos

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb