Videanu: "A fost o eroare achiziţia celor cinci sute de autobuze fără aer condiţionat"

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 25 iulie 2007

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a recunoscut marţi, în exclusivitate pentru The Money Channel, că achiziţionarea celor cinci sute de autobuze RATB fără aer condiţionat pentru transportul public din Bucureşti a fost o mare greşeală şi a promis că situaţia va fi remediată în viitor.

"Aş putea spune că a fost o eroare achiziţia celor cinci sute de autobuze fără aer condiţionat, acum, când discutăm de această vreme", a declarat edilul şef al Capitalei. totuşi, Adriean Videanu a precizat că, dacă se ţine cont şi de aspectele legate de gestionarea eficientă a banilor publici, Regia Autonomă de Transport Public Bucureşti (RATB) a avut "suficiente argumente care au dus la achiziţia lor".

Videanu a dat asigurări că, pe viitor, toate celelalte cinci sute de autobuze care urmează a fi achiziţionate de către RATB vor avea aer condiţionat. Primarul general al Capitalei a subliniat că Bucureştiul va avea "cea mai modernă flotă din Europa şi poate una dintre cele mai bine dotate". "Aproape 50% din flota de autobuze va fi dotată cu aer condiţionat", a adăugat Videanu. Mai mult, el a anunţat că toate tramvaiele şi troleibuzele care vor fi achiziţionate vor fi de asemenea, dotate cu aer condiţionat.

Pe de altă parte, edilul şef al Capitalei a spus că în Europa numai 15% din mijloacele de transport în comun sunt dotate cu sisteme de aer condiţionat şi sunt oraşe care chiar au exclus aceste dotări la mijloacele de transport în comun. "Sunt oraşe care au exclus mijloacele de transport cu aer condiţionat, cum este Bruxelles, cum sunt alte capitale europene, datorită şi faptului că sunt anumite persoane care nu suportă aerul condiţionat", a precizat Adriean Videanu. El a admis totuşi că acest lucru devine "hilar" atunci când vine vorba de temperaturile cu care capitala României se confruntă în prezent.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb