VIDEO/ AVOCATUL ALEXANDRA IANUL (FOSTĂ BURADA): "Ne asteptăm ca CCR să respingă sesizarea băncilor pe Legea dării în plată"

E.O.
Bănci-Asigurări #Video / 16 - 18 aprilie 2021



Noua lege a dării în plată, care produce deja efecte, urmează să fie dezbătută de Curtea Constituţională a României (CCR) în data de 20 aprilie 2021, după ce Curtea a fost sesizată de bănci. Alexandra Ianul (fostă Burada), avocatul care îi reprezintă pe mulţi dintre debitori în dosarele deschise în instanţă împotriva băncilor, va susţine, marţi, constituţionalitatea legii. Potrivit specialistului, băncile susţin că modificările aduse legii sunt lipsite de claritate, că lipseste avizul BNR, că legea nu este însoţită de un studiu de impact etc. Noua formă a Legii dării în plată prioritizează adaptarea contractului şi ajustarea prestaţiilor, subliniază Alexandra Ianul. Avocatul ne-a vorbit, printre altele, într-un intreviu video, despre ce înseamnă darea în plată, impreviziunea, riscul bancar, precizând că, astăzi, împreună cu Asociaţia CREDERE, a depus un memoriu la CCR, pentru susţinerea constituţionalităţii Legii dării în plată.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. De data asta cred ca CCR va lua decizia normala si nu isi va mai bate joc de oameni. E momentul sa se faca dreptate.

    Este ultima noastră speranța după atâția ani de judecata

    1. MAI , OAMENI BUNI , SI AICEA MA REFER LA TOTI , ABSOLUT TOTI CEI CARE AU LUAT CREDITE BANCARE !!! CUM A-TI STIUT SA PLECATI DIN BANCI , CU ZECI DE MII DE LEI , S-AU DE EURO , ASA SA FACETI BINE , SA-I DATI SI INAPOI , IMPREUNA CU DOBANZILE DE RIGOARE !!! PAI CE , SANTETI COPII MICI ??? VOI N-ATI STIUT LA CE V-ATI INHAMAT ??? A-TI ACCEPTAT ORICE , PANA V-ATI VAZUT IESITI CU BANII DIN BANCA , SI VOI STITI CE-ATI FACUT CU EI !!! MA ROG , TREABA VOASTRA !!! INSA !!! E UN MARE '''''' INSA '''''' AICI !!! A-TI AVUT 4 CLASE , S-AU CE ??? ACUM A-TI VREA , DACA SE POATE , NICI SA NU-I MAI DATI INAPOI !!! OAMENI INAPOIATI MINTAL , DE GEN DANIEL ZAMFIR , PIPEREA , SI ALTII , VA INTARITA IMPOTRIVA BINEFACATORILOR VOSTRII , BANCILE !!! PRIN GESTURILE SI ACTIUNILE VOASTRE , AI SCUIPATI IN OBRAZ , PE TOTI CEI CARE NU AU LUAT CREDITE DIN BANCI VREODATA !!! ORI V-ATI DUS LA BANCA , CU PLANUL DEJA FACUT , CA SA DATI UN TUN ??? DACA 7 - 8 -10 % DOBANDA LA LEI , V-I SE PARE CA VA JUPOAIE CINEVA , ATUNCI MERGETI SI LUATI BANI DE LA ADEVARATII CAMATARI , DE LA DUDUIENI , DE LA SPORTIVI , DE LA SPOITORI , DE LA NEAMUL LUI KARAN , etc , etc !!! ABIA ASTEAPTA AIA , SA VA SERVEASCA !!! NU VA FACETI GRIJI , CA AU DE TOATE : SI EURO , SI DOLARI , SI LIRE STERLINE , SI YENI DACA VRETI !!! MANGEALICUL , VINE PE URMA : 500 % , 700 % , 1000 % , DEPINDE CUM DORITI , LA 3 LUNI , S-AU LA UN AN !!! AS FI CURIOS , CUM AI VETI DA PE AIA , IN JUDECATA !!! SI , LA URMA-URMEI , DE CE V-ATI DUS VOI , LA BANCA ??? SIMPLU : CA SA DEVENITI MAI BOGATI , DECAT CEI CARE NU S-AU DUS !!! E LA MINTEA COCOSULUI !!! NUMAI CA VRETI SA DEVENITI MAI BOGATI , INCERCAND SA NU VA MAI PLATITI DATORIILE !!! SA LE AMANATI LA NESFARSIT , SA DISPARETI DIN TARA , etc , etc !!! A-TI LUAT BANII , INDIFERENT IN CE MONEDA , A-TI SEMNAT CA SANTETI DE ACORD CU CLAUZELE DIN CONTRACT [ S-AU N-ATI STIUT CE-ATI SEMNAT ??? ] , PLATITI-VA NENE DATORIILE !!! S-AU A-TI FOST COPII MICI ??? ATUNCI , CE-ATI CAUTAT LA BANCA ???????????

      Amice...nimeni nu spune ca nu vrea sa dea banii inapoi plus dobanda. Dar cu ce sunt eu de vina ca francul elvetian era 1.8 ron in 2007 si acum este 4.5????. De ce se judeca pe o lege din timpul lui Cuza ( daca nu stii cine a fost.cauta pe google) si nu se aplica directivele UE ?? Tu ai vazut cum este in UE cu creditele??? Cauta pe google.

      Cap patrat...nimeni nu vb de dobanzi...noi vb de cursul valutar. Daca nu stii ce este curs valutar..cauta pe google..

      Una e sa dai banii plus dobanzile aferente inapoi si alata este sa dai si dobanzile si casa si sa mai si plateasca urmatoarele generatii bani pentru acel imprumut

      Nu va panicati, staty e odrasla lui Manole Turnatorul, Costinel. Cam asta e nivelul lui...

    Lipitorile sunt ținute în brate cu amândouă mâinile și nu numai. Sunt lăsate în continuare sa suga. Asta e rolul lor și sunt stăpâne pe tot. Nu se pot da legi corecte pentruca ar dispărea lipitorile. Cel mai bine e sa nu ai de a face cu asa ceva.

    Tin pumnii tuturor celor care au credite, desi am incredere foarte mica in CCR, insa sper sa fie corecti de data asta. Succes !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb