Viktor Orban: "Numele păcii este Donald Trump"

F.D.
Internaţional / 10 martie

Viktor Orban: "Numele păcii este Donald Trump"

Donald Trump a fost un preşedinte al păcii, a impus respect în lume şi prin aceasta a creat condiţia păcii, a declarat premierul Ungariei, Viktor Orban, într-un mesaj video trimis sâmbătă agenţiei de presă MTI, după întâlnirea sa cu fostul preşedinte al SUA.

Prim-ministrul a declarat: în timpul preşedinţiei lui Trump a fost pace în Orientul Mijlociu şi în Ucraina. "Nu ar fi război nici astăzi, dacă tot el ar fi preşedintele Statelor Unite."

Premierul a relatat: au căzut de acord că va fi pace atunci când în lume vor fi lideri care doresc pacea. "Sunt mândru că Ungaria este una din aceste ţări", a spus el.

Viktor Orban a subliniat că au fost de acord şi în privinţa faptului că relaţiile economice americano-ungare mai au încă mult potenţial, "cu toate că schimburile comerciale au depăşit 9 miliarde de dolari, noi nu vrem să ne oprim aici. Când domnul preşedintele va reveni, vom da un nou impuls relaţiilor comerciale americano-ungare", a declarat premierul ungar.

El a mai reamintit că, în America, campania electorală este în plină desfăşurare, "mai mult, înaintează cu mare viteză", şi că americanii sunt cei care trebuie să decidă. "Iar noi, ungurii, trebuie să recunoaştem cinstit că ar fi mai bine pentru lume şi mai bine pentru Ungaria dacă preşedintele Donald Trump s-ar întoarce", a subliniat Viktor Orban.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Astept cu nerabdare ,"narativa" presei "libere" dupa ce Trump va castiga

    1. Vorbești româna ca un rus. Aștept următoarea narativă a lui Putler.

      Mai,patriotule,

      sper ca votezi AUR 

    Asa este Nikki Halley si Katie Britt par a fi mai degraba „cuiul lui Pepelea ”.Amindoua au mai batut doua piroane la pierderea alegerilor de catre Trump .N.Halley nu a renuntat la a-si decide sfirsitul campaniilor electorale decit la momentul potrivit adica cu putin timp inaintea discursului Presedintelui Biden iar doamna Britt nu numai ca a fost nominalizata sa raspunda Presedentelui in functie dar raspunsul a fost dezamagitor si infunda si mai mult candidatura lui Trump .Acum ne pare ca J.R.Biden are in fata pe singurul candidat Republican care poate fi infrint .Trump pierde votantii lui Halley si dupa extraordinara performanta oratorica a lui J.R.Biden (o ora intreaga „tinarul ” J.R.Biden fara a citi dupa foaie si lovind teribil in cei care sperau sa greseasca si sa se impiedice la propriu sau la figurat, a distrus campania electorala a lui Trump ce se trezeste fara obiectul muncii ) vazuta , la o ora de virf, pe intreg Mapamondul schimba trendul si il pozitioneaza pe Biden ca si cistigator .Ultimile cinci sondaje deja il aratau pe J.R.Biden invingator .Halley si Britt si-au facut datoria .Trump preia exact formula necistigatoare de care era acuzat Biden mai ales o data cu suprapunerea confuziei facuta recent de Trump intre Obama si Biden .Influenta UE in SUA este acum extrem de vizibila .Planul Occidentului consuma mari energii politice peste tot in lume .In Romania Rosia Montana produce Opozitiei (Kelemen ,Barna ,Drula ,Ciolos ,Orban,Simion si Tomac )mari pierderi electorale si materiale )au pariat pe „calul ” gresit .AUR pierde si el dupa mitingul unde au venit doar ciitiva oameni si unde au fost identificati niste agitatori sovietici.

    1. Daca nu citesti presa americana,

      scrii idei trasnite,conform propagandei democrate 

      fara argumente esti in afara temei .

      Tot repeti niste sperante ale politrucilor Woke de pe ambele parti ale Atlanticului...problema voastra este ca in SUA justitia inca functioneaza iar alegatorii vor vota Trump ! Calitatea vietii in scadere in ultimii 4 ani e singurul interes al cetatenilor americani.

      vezi ultimile sondaje ce il arata pe biden cistigator si asta inainte de discursul din congres

      Ideile fixe,si paranoia cu defect,

      boala grea de tot 

      Rușii sunt în 3 zile la Lisabona. Hai că te prinzi.

    Respect Vladimir Putin, cinste Trump...stima Orban...romanii sa ma pupe în dos

    1. Tiraspolul e mandru de saracii lui!

    Avocatul pacii impartirii Ukr si punerea restului sub control rusesc.

    Trump va fi supapa care va scoate SUA din fundatura in care a bagat-o Nuland si democratii .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb