Viorel Cataramă se va adresa CCR după ce BEC i-a respins candidatura la Preşedinţie

M.A.
Politică / 22 septembrie 2019

Viorel Cataramă se va adresa CCR după ce BEC i-a respins candidatura la Preşedinţie

Preşedintele Partidului Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, anunţă că va depune contestaţie la CCR după ce Biroul Electoral Central i-a respins candidatura la Preşedinţie şi susţine că nu are nicio suspiciune legată de semnăturile depuse pentru susţinerea candidaturii.

"Voi depune contestaţie la CCR şi sunt încrezător că această contestaţie va fi admisă, pentru că decizia BEC este luată cu încălcarea prevederilor legale. Nu am nicio suspiciune (în legătură cu corectitudinea semnăturilor - n.r.). Cei din Partidul Dreapta Liberală au strâns semnăturile", a declarat Viorel Cataramă.

El consideră că decizia BEC "nu are suport legal", informează News.ro.

Biroul Electoral Central a anunţat, sîmbătă, că a respins candidatura lui Viorel Cataramă la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.

Potrivit deciziei BEC, pentru un număr de 94.170 de semnături din cele 230.341 depuse existau elemente de similitudine evidente.

În acelaşi timp, BEC a admis candidaturile Vioricăi Dăncilă şi Theodor Paleologu.

Candidaturile pot fi depuse până cel mai târziu în 22 septembrie la ora 24.00, iar Biroul Electoral Central decide asupra admiterii sau respingerii acestora până cel târziu în 24 septembrie la ora 24.00. Deciziile BEC pot fi contestate, iar până în 26 septembrie sunt soluţionate contestaţiile.

În 27 septembrie, candidaturile rămân definitive.

În 12 octombrie va începe campania electorală, iar în 10 noiembrie este programat primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. Cel de-al doilea tur de scrutin, în care vor intra primii doi candidaţi clasaţi, va avea loc în 24 noiembrie.

Până în prezent, şi-au mai depus candidaturile candidatul PSD, Viorica Dăncilă, cel al PMP, Theodor Paleologu, candidatul Alianţei 2020 USR-PLUS, Dan Barna, candidatul PNL, actualul preşedinte, Klaus Iohannis, candidatul UDMR, Kelemen Hunor, şi candidatul ALDE şi PRO România, Mircea Diaconu. Duminiică, sunt aşteptaţi să îşi depună candidaturile Cătălin Ivan, Florentin Pandele, Alexandru Cumpănaşu şi Ramona Ioana Bruynseels.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. OAMENI BUNI , SA STITI DE LA MINE , UN LUCRU !!! OMUL ACESTA , DACA POATE FI NUMIT OM ; EU NU-L CONSIDER OM , CI MONSTRU !!! EL ESTE MARELE ARTIZAN , AL DISTRUGERII INDUSTRIEI FONDURILOR MUTUALE , APARUTE IN ANII 90 , PRIN CREEAREA FONDULUI TICALOS , NUMIT SAFI INVEST , IN CARE AU CREZUT , SUTE DE MII DE INVESTITORI , ACESTIA , DEPUNINDU-SI BANII ACOLO , CU BUNA CREDINTA ; ACEST '''''' OM '''''', A DETURNAT BANII INVESTITORILOR , SI I-A BAGAT IN CELE 4 FABRICI ALE LUI , DE MOBILA , NESPUNAND NIMIC NIMANUI ; LA UN MOMENT DAT , S-A SPART GOGOASEA , UNITATEA DE FOND , SCAZAND BRUSC , CU VREO 75 % , INTR-O SAPTAMANA !!! A FOST UN SCANDAL MARE LA POSTURILE DE TELEVIZIUNE , SI LUMEA A DAT NAVALA , CA SA -SI SCOATA PUTINII BANI , CARE MAI RAMASESERA IN ACEST FOND !!! NU I-AU PUTUT SCOATE INSA , DECAT CU TARAITA , SI DE-A LUNGUL UNOR ANI DE ZILE !!! INTRE TIMP , PE BANII SI CARCA OAMENILOR , DE BUNA CREDINTA , ACEST MONSTRU , SI-A CREAT UN IMPERIU AL MOBILEI , CASTIGAND SUME ENORME DE BANI , SI DEPASIND CIFRA DE 200 DE MAGAZINE DE DESFACERE SI VANZARE A MOBILEI !!! LUMEA , N-A MAI AVUT INCREDERE ANI DE ZILE , IN FONDURILE DE INVESTITII , SCOTANDU-SI BANII SI DIN CELELALTE ; ACUM , ACEST INDIVID , ARE PRETENTII , SA DEVINA , DACA SE POATE , PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR ; CA SA-I MAI SFIDEZE O DATA , PE CEI CARE AU AVUT INCREDERE , IN BUNA LUI GESTIONARE A BANILOR CONTRIBUABILILOR !!!

    1. De acord in totalitate, UN GUNOI , O JIGODIE CE TREBUIA SA INFUNDE PUSCARIA , ALATURI DE TOATA CLICA DE ATUNCI DE ASA ZISA "SUPRAVEGHERE" A FONDURILOR MUTUALE !

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb