"Vodafone România" extinde aria de acoperire a serviciilor 3G broadband 7,2 Mbps

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 1 august 2008

"Vodafone România" anunţă extinderea ariei de acoperire a serviciilor 3G broadband la viteze de reţea de până la 7,2 Mbps în 491 de localităţi. În prezent, "Vodafone România" oferă cea mai extinsă arie de acoperire a serviciilor 3G broadband, care include 86 de oraşe mari şi toate reşedinţele de judeţ, anunţă un comunicat al companiei remis redacţiei. Printre oraşele recent acoperite de reţeaua 3G broadband 7,2 Mbps se numără Petroşani, Roman şi Făgăraş, la care se adaugă zeci de localităţi din 25 de judeţe, printre care Neamţ, Hunedoara, Suceava, Braşov, Constanţa.

Până la 31 august 2008, clienţii Vodafone România beneficiază de o nouă ofertă promoţională pentru serviciile 3G broadband care include până la 200 de SMS-uri gratuite lunar în reţeaua Vodafone, în primele 6 luni de contract, în funcţie de pachetul Vodafone Mobile Connect ales. SMS-urile se pot trimite de pe computer, folosind aplicaţia de conectare Vodafone Mobile Connect.

Începând din luna iulie, oferta Vodafone România de date mobile s-a simplificat şi cuprinde doar pachete cu trafic nelimitat: Unlimited Mobile Internet de 9 euro (fără TVA) şi 15 euro (fără TVA), precum şi Unlimited Mobile Internet & Office, la preţul de 27 euro/lună (fără TVA).

Portofoliul Vodafone Romania de solutii de date mobile cuprinde acum 3 pachete cu laptop şi card de date sau modem incluse: ASUS EeePC 4GB White, cu Windows XP, camera web, boxe şi microfon integrate, la preţul de 299 euro (TVA inclus), Toshiba Satellite L40 18Y, la preţul de 649 euro ( TVA inclus) şi Dell XPS M1530 CORE 2 DUO cu dispozitivul de conectare incorporat, la preţul de 1049 euro ( TVA inclus). Preţurile sunt valabile pentru abonamentele de date încheiate pe o perioadă de 2 ani.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.256.000 de clienti, la 30 iunie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 26 de tari si retele partenere in alte 40 de tari. La 30 iunie 2008, Vodafone avea 269 milioane de clienti in intreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb