"Vodafone România" lansează un nou pachet Outlook Mobile

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 iunie 2009

Clienţii care aleg noul abonament Outlook Mobile şi un abonament de voce pot achiziţiona, la preţuri speciale, două noi smartphone-uri exclusiv - Vodafone 1230 şi Samsung C6625

Operatorul de telefonie "Vodafone România" a lansat o nouă ofertă Outlook Mobile, pentru acces la e-mail şi Internet, direct de pe telefonul mobil, precum şi noi smartphone-uri, disponibile exclusiv în magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi, anunţă un comunicat al companiei remis redacţiei.

Noul pachet promoţional Outlook Mobile este disponibil la tariful de 7,14 euro/lună (preţ cu TVA) şi oferă utilizatorilor 50 MB trafic de date pentru e-mail şi Internet. Cunoscută până în prezent sub denumirea "Windows Mobile E-mail", soluţia Outlook Mobile are o interfaţă prietenoasă, de tip "Outlook", oferind persoanelor aflate în mişcare aceeaşi experienţă ca şi pe calculator. Compatibilă cu telefoane mobile cu sistem de operare Windows, Outlook Mobile permite utilizatorilor să aibă acces mobil şi rapid la contul de e-mail al companiei, Internet, calendar, lista de contacte, agenda electronică, telefon, SMS, MMS şi la alte aplicaţii de date, prin intermediul unui singur dispozitiv integrat.

Vodafone 1230 este un terminal cu sistem de operare Windows Mobile 6.1, ecran de 2,4 inch, cameră foto şi video de 1,3 MP, memorie internă de 50 MB, care poate fi extinsă cu ajutorul unui micro-card de memorie. În plus, noul model dispune de tastatură QWERTY şi permite vizualizarea documentelor ataşate din e-mail cum ar fi prezentările PowerPoint, fişierele Microsoft Excel, Microsoft Word sau Adobe Acrobat. Vodafone 1230 oferă clienţilor Vodafone acces la serviciile de date mobile la viteze GPRS.

Cu sistem de operare Windows Mobile 6.1, Samsung C6625 este un smartphone 3G broadband care oferă utilizatorilor viteze de până la 3,6 Mbps pentru acces la date mobile. Noul model dispune de GPS, tastatură QWERTY, cameră foto de 2 MP şi micro card de memorie de până la 8 GB.

Noile modele de smartphone pot fi achiziţionate şi împreună cu orice abonament de voce din oferta Vodafone România. Vodafone 1230 este disponibil la preţuri începând de la 69 euro (cu TVA), iar Samsung C6625 va fi disponibil începând de la 129 euro (cu TVA), pentru contractele încheiate pe 2 ani, în funcţie de abonamentul ales.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.588.065 de clienţi, la 31 martie 2009. Vodafone este cel mai mare grup internaţional de telecomunicaţii mobile din lume, cu divizii în 27 de ţări şi reţele partenere în peste 40 de ţări. La 31 martie 2009, Vodafone avea peste 302 milioane de clienţi în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb