VOICULESCU: "Orice persoană se poate vaccina antigripal, fie că are sau nu asigurare de sănătate"

J.P.
Politică / 15 ianuarie 2021

"Orice persoană se poate vaccina antigripal, fie că are sau nu asigurare de sănătate"

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat că orice persoană se poate vaccina antigripal, fie că are sau nu asigurare de sănătate, relatează Agerpres.

"Orice persoană se poate vaccina antigripal, fie că are sau nu asigurare de sănătate", a spus Voiculescu într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Joi, Voiculescu afirma că a aprobat extinderea campaniei de vaccinare antigripală anuală pentru toate grupele populaţionale, fără a mai exista o prioritizare impusă de grupele de risc.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Se pune legitim intrebarea, pt ca aici apare un paradox: oare de ce Jigodia asta securist-sorosist este de acord ca orice roman sa faca gratuit orice vaccin antigripal(chiar si cei care nu cotizeaza pt sanatate), cand se stie ca acest nemernic doreste privatizarea Sanatatii romanesti intr-o maniera extrema, ce presupune sprijinul financiar si logistic neconditionat al statului pt entitatile private care activeaza in sanatate, coroborat cu asigurari de sanatate banditesti care, ori nu iti ofera practic nimic si te lasa sa mori(daca esti sarac, chiar daca cotizezi lunar la sistemul de sanatate) , ori trebuie sa platesti enorm pt o asigurare care sa te asigure real, atunci cand ai probleme medicale? Raspunsul la aceasta situatie paradoxala este acela ca, interesul papusarii oculti din spatele acestei Iude borate, este acela ca toti romanii sa fie vaccinati cu toate tipurile de vaccinuri, daca se poate, ceea ce spune multe despre ce pot produce aceste vaccinuri in corpul uman!

    1. E liber la antigripal ptr că au cumpărat foarte mult și rămân pe stoc cu el. Nu mai avem gripa anul acesta, e super oferta la Covid. Ori vaccineaza otova ori îl aruncă, e simplu.

      Pai, si atunci de ce-l cumpara prosteste in stocuri uriase? Ajungem tot la explicatia mea, potrivit careia nemernicii astia au interesul ca toti romanii sa fie vaccinati, cu orice tip de vaccin , iar cel mai la indemana, fiind sezonier, este vaccinul gripal!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb