VOLA: Tot mai mulţi români închiriază online ambarcaţiuni pentru vacanţe în Grecia şi Croaţia

Comunicate de presă / 19 februarie 2021

Tot mai mulţi români închiriază online ambarcaţiuni pentru vacanţe în Grecia şi Croaţia

În vara anului trecut, într-o perioadă în care întreaga industrie a turismului s-a văzut nevoită să se reinventeze pentru a putea face faţă provocărilor aduse de pandemie, Vola.ro, cea mai mai mare agenţie de turism online din România, a lansat un nou serviciu ce a prins deja foarte bine printre români: închirierea de iahturi şi ambarcaţiuni în destinaţii din toată lumea, conform unui comunicat remis de Vola.ro.

Unul dintre efectele pandemiei şi restricţiilor de anul trecut este accentuarea preferinţei pentru călătoriile în familie sau doar cu prietenii apropiaţi, cu cazarea în vile private închiriate, vacanţele cu rulota sau pe barcă. Pentru a răspunde acestei nevoi a pieţei, Vola.ro a încheiat un parteneriat cu Boataround, una dintre cele mai mari companii de închiriat iahturi şi ambarcaţiuni de toate

dimensiunile.

Prin Vola Boats românii au access online la peste 14.000 de ambarcaţiuni din destinaţii foarte iubite, precum Grecia, Croaţia, Muntenegru, Turcia, Italia, Franţa, Spania, Portugalia şi altele. Pentru Croaţia, de exemplu, sunt disponibile peste 4000 de iahturi, iar preţurile pornesc de la 42 euro/zi pentru o barcă cu motor de care se pot bucura maxim 6 persoane.

Pentru amatorii de vacanţe exotice, Vola Boats pune la dispoziţie ambarcaţiuni chiar şi în Polinezia Franceză, Seychelles, Thailanda sau Caraibe, preţurile pornind de la 135 euro/zi pentru un iaht cu vele, cu 2 cabine şi capacitate de 4 persoane. Cea mai scumpă ambarcaţiune poate fi închiriată cu 9000 euro/zi.

Grecia şi Croaţia cele mai căutate destinaţii pentru vacanţele nautice

Sezonul de sailing începe, de obicei, în luna aprilie şi se întinde până spre jumătatea lunii octombrie, în funcţie de destinaţie. Conform datelor furnizate de specialiştii Vola.ro, cele mai căutate destinaţii pentru acest an în rândul românilor sunt Grecia şi Croaţia, pentru care se închiriază ambarcaţiuni medii, cu o capacitate de 8-10 persoane. Cele mai solicitate perioade sunt lunile de vară, îndeosebi iunie şi iulie.

Interes crescut pentru închirierea de bărci şi iahturi încă din luna ianuarie - Rezervările online pentru ambarcaţiuni s-au triplat

Conform datelor furnizate de Vola.ro, numărul de rezervări de ambarcaţiuni efectuat în ianuarie 2021 s-a triplat comparativ cu decembrie anul trecut. ,,Amatorii de vacanţe nautice ştiu că pentru bărci şi iahturi rezervările trebuie făcute din timp, astfel că ne-am bucurat să constatăm un interes crescut pentru Vola Boats încă de la începutul anului. Suntem prima agenţie de turism online din România care facilitează efectuarea de astfel de călătorii aparte în unele dintre cele mai frumoase porturi din lume. Oferim, bineînţeles, asistenţă în limba română atât la cumpărare, cât şi pe tot parcursul vacanţei.", a declarat Claudia Tocilă, Director de Marketing Vola.ro 

Date despre piaţa europeană a charterelor nautice

Conform EBI (European Boating Industry), la nivel european peste 48 de milioane de persoane participă constant la activităţi nautice recreaţionale, fie proprietari de bărci, fie turişti. Peste 6 milioane de bărci sunt ţinute în apele europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb