VOLODIMIR ZELENSKI: "Pregătim reforme care vor schimba realitatea socială, juridică şi politică"

G.D.
Internaţional / 1 februarie 2023

"Pregătim reforme care vor schimba realitatea socială, juridică şi politică"

Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat, ieri seară, în discursul adresat naţiunii, că pregăteşte noi reforme în Ucraina, care vor schimba realitatea socială, juridică şi politică în multe feluri. El a mai spus că a discutat şi cu premierul canadian Justin Trudeau, care a înţeles că mişcarea olimpică şi sportul în general trebuie protejate de încercările Rusiei de politizare, transmite News.ro.

"Finalizăm pregătirile pentru summitul Ucraina-UE programat săptămâna aceasta. Aşteptăm de la partenerii noştri din Uniunea Europeană decizii care să fie în concordanţă cu nivelul de cooperare atins între instituţiile noastre şi UE, precum şi cu progresul nostru. Progres care este evident - chiar şi în ciuda războiului pe scară largă. Astăzi am avut o întâlnire lungă cu blocul internaţional al guvernului şi al Oficiului. Pregătim poziţii ucrainene pentru negocieri cu reprezentanţii UE. Şi, foarte important, pregătim noi reforme în Ucraina. Reforme care vor schimba realitatea socială, juridică şi politică în multe feluri, făcând-o mai umană, transparentă şi eficientă. Dar aceste detalii vor fi anunţate ulterior, pe baza rezultatelor întâlnirilor relevante. Am avut astăzi câteva întâlniri cu militarii şi şeful serviciilor de informaţii - ca de fapt în fiecare zi. Elaborăm situaţia în detaliu în toate zonele operaţionale principale şi pe termen lung. Pentru ce se pregăteşte ocupantul şi cum răspundem deja la pregătirile Rusiei pentru o încercare de revanşă. Forţele noastre de apărare şi securitate, autorităţile de stat ale Ucrainei, partenerii noştri - cu toţii împreună ne îndreptăm eforturile pentru ca Rusia nu numai să nu reuşească să câştige înapoi pe câmpul de luptă, dar ca ocupantul să-şi piardă ultima speranţă de agresiune în încercările sale de a riposta", a spus şeful statului ucrainean.

Zelenski a afirmat că a discutat cu prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, despre cum se poate suplimenta cooperarea în domeniul apărării. "În special, îi mulţumesc lui Justin pentru înţelegerea sa cu privire la apelul nostru către organismele olimpice internaţionale de a nu face concesii unui stat terorist. Mişcarea olimpică şi sportul internaţional în general trebuie protejate de încercările destul de comune ale Rusiei de a politiza sportul - am văzut asta de multe ori în momente diferite. Acum, politizarea rusă a sportului va însemna inevitabil justificarea terorii. Acest lucru nu poate fi permis. Şi numai împreună lumea liberă poate proteja sportul de acei birocraţi sportivi care dintr-un motiv oarecare sunt gata să închidă ochii la realitate", a spus Zelenski.

El a menţionat că a discutat şi cu prim-ministrul Belgiei, Alexander de Croo, despre următorul pachet de sancţiuni împotriva Rusiei şi despre "cooperarea în protecţia sportului şi mişcarea olimpică împotriva propagandei terorii".

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Zelenski un nebun lasat in libertate … Măscăriciul actoras distruge Ukraina cu acordul Americanilor …

    1. ce bine i-ar sta in una din cele 25 de inchisori pe care le fac rusii in teritoriile ocupate, nu?

      Nu, ar fi o pedeapsa prea mica pt acest circar criminal!

    Cu alte cuvinte,vin vremuri si mai grele pentru romanii din Ucraina.

    1. Reforme care vor schimba realitatea socială, juridică şi politică în multe feluri, făcând-o mai umană, transparentă şi eficientă. Unde scrie ca vin vremuri grele pt romanii din Ucraina?

      Romanii din Ucraina au avut posibilitatea, si o au in continuare de a se muta in Romania unde sunt bine primiti daca se simt persecutati. Din moment ce nu vin, inseamna ca persecutarea e doar in imaginatia unora. 

      Ce zici ma NAZISTULE,sustinator al NAZISTULUI Ukrainian.Romanii din ukraina sunt acasa la ei mai NAZISTULE,intrucat teritoriile in care locuiesc in Ucraina sunt teritorii romanesti. Daca NAZISTUL care nu este decat purtatorul de cuvant al NATO si nu presedintele ukrainei care este distrusa si populatia ucisa fara mila de alt NAZIST numit PUTIN, si-ar fi iubit tara si poporul,prin actiunile lui tembele nu iar fi dat ocazia TERORISTULUI PUTIN sa invadeze ucraina si azi,lumea nu ar fi in pragul celui de al treilea razboi mondial,prin care omenirea poate sa dispara. Probabilitatea ca razboiul sa inceapa,este atat de mare,incat nu stiu daca in aceasta primavara nu o sa inceapa DEZASTRUL NUCLEAR. VARIANTA ca acest razboi sa inceteze nu exista .TERORISTUL PUTIN,nu o sa dea nici un pas inapoi,intrucat poporul rus daca ar da inapoi,l-ar trage pe roata. Nici NATO nu mai poate sa inceteze sa mai ajute NAZISTUL ucrainian,intrucat s-ar face de rasul curcilor. PIERZATORI,vor fi toti cetatenii globului care nu au nici o vina ca niste DESCREIERATI vor sa se bata unii cu alti pentru suprematie in lume.Sa nu uitam cum o HOASCA BATRANA spunea la DAVOS ca populatia globului trebuie imputinata crescand foarte mult. Inaintea razboiului clasic,cei care hotarasc destinele omenirii au trecut la fapte si omenirea s-a trezit cu un virus dat intentionat de bogatii lumi care chipurile pentru a scapa de virus,au fost injectati cu serul DRACULUI,care decimeaza populatia vaccinata. Tu,cred ca ai fost vaccinat si mintea ta,a luato razna si nu mai vezi padurea din cauza copacilor.!

      mai ales barbatii,sigur ar veni sa nu moara saraci pt razboiul dintre SUA si Aliatii SI Rusia,cu soldati ua si mercenari!

      dar tu ,ca om ,ai pleca in lume sa lasi bruma de agoniseala din tara ta?

      de aceea tinerii sunt dispusi sa plece oriunde ca nu au ce pierde,ca nu prea au mai nimic al lor,cam totul e al parintilor!,iar tinerii ua stiu ce trebuie sa patimeasca saracii! 

      Gandire de securist, asa ati alungat romanii din tara.

    Si la acest actoras-nazist face pelerinaj toti sefii din occident,

    vremur grele ne asteapta  

    1. CE BINE AR FI , CA REFORMELE ALEA , DIN MINTEA LUI , SA INCEAPA CHIAR CU EL !!!!!!!!!!!!! EL , AR TREBUI SA DISPARA PRIMUL SI NU ALTCINEVA !!!!!!!!!!!!!! UCRAINA , ARE NEVOIE DE UN LIDER LUCID SI ASEZAT , SI MAI ALES , REALIST !!!!!!!!!!!!!!! CAM CUM A FOST PRESEDINTELE OBAMA , IN SUA !!!!!!!!!!!! SI SA FIE , UN BUN NEGOCIATOR IN PROBLEMA TARII LUI !!!!!!!!!!!!!! NU CA NAPOLEON - CEL - MIC !!!!!!!!!!!! ALA VREA DE URGENTA , PLECAREA RUSILOR DIN CRIMEEA SI DIN CELE 4 REGIUNI , IN TOTALITATE !!!!!!!!!!!!!!!!!! SI , DUPA AIA , CAND SE V-A VEDEA CU '''''' SACII IN CARUTA '''''', SA ''''''' NEGOCIEZE ''''''' !!!!!!!!!!!!!!!!! BAI , ESTI NEBUN ?????????? PAI , DACA AI DEJA TOTUL IN MANA TA , CE SA MAI NEGOCIEZI ??????????? AAAAAA !!!!!! SA VINA PUTIN LA KIEV , SI SA-TI PUPE MANA ???????? CE SA MAI NEGOCIEZI ????????? CU MIILE DE LOCUITORI UCISI DE UCRAINA IN DONBASS , IN 2014 - 2015 , CUM RAMANE ????????? UCRAINA , ARE NEVOIE DE URGENTA , NU DE UN NEBUN , CI DE UN REALIST , LIPSIT DE FANACITATE , EGOIST SI SPERIOS , CARE SE ASCUNDE IN SUBTERANE , CA SOARECELE , CAND E VORBA DE PIELEA LUI ............. SI RESTUL ??????????? E TREABA LOR !!!!!!!!!!!!!!!! NU , DE UNUL CA ASTA , N-ARE NEVOIE NIMENI ........................

      "LIDER LUCID , ASEZAT SI MAI ALES REALIST "

      nu exista asa ceva in ucraina !  

      oricine vine la conducere cu asa calitati = va fi lichidat urgent de nazistii ucraineni  

      zelinski a fost ales pentru ca a promis pace in donbass 

      dar cand a ajuns acolo a fost amenintat de nazisti = sa nici sa nu incerce sa faca pace si sa renunte la donbass si crimeea  

      asa zele fiind actor , a inteles ca trebuie sa cante si sa danseze asa cum scrie in scenariu  

      scenariu care a fost scris de CIA si implementat de nazistii din ucraina  

      deci nu va fi pace niciodata acolo  

      nici in corea nu e pace e 80 de ani

      asa va fi si in ucraina = ca in corea  

      Nu a fost amenințat cu nimic,a mințit cu tupeu in campanie ca să l voteze și minoritatile

    Eroul actoras a pus pe LISTA MORTII si pe

    presedintele Ccroatiei,

    ce tara asteptam cu nerabdare in UE si NATO 

    Trăiască mafia Ukraina/Slava

    Chiar nu stiu ce "reforme" mai poate face circarul, caci "marea reforma" deja a facut-o: distrugerea Ucrainei si a populatiei ei! Slava!

    NU va faceti iluzii ca daca dispare Zele va fi pace in Ucraina !

    CIA va pune un alt actor , o alta papusa cu rolul de a intzepa Rusia !

    CIA este scenaristul , nazistii ucrainieni sint regizorii si zele si poporul ucrainian nu sint decit niste bieti actori sacrificati pentru SUA 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb