Volumul primelor brute subscrise ale Carpatica Asig a crescut cu 77% în primul semestru

F.A.
Bănci-Asigurări / 19 august 2013

Carpatica Asig a încheiat primul semestru al anului cu un volum al primelor brute subscrise de 228,96 milioane lei, în creştere cu 77% comparativ cu perioada similară a anului precedent, când s-au înregistrat subscrieri în valoare de 128,75 milioane lei, se arată într-un comunicat trmis redacţiei.

Carpatica Asig a continuat dezvoltarea portofoliului non-auto, consemnând o creştere de 135% a subscrierilor aferente claselor de business non-auto.

Evoluţiile cele mai semnificative au fost înregistrate de asigurările property, al căror volum de prime brute subscrise a crescut cu 143%, asigurările de locuinţă, care au crescut cu 267%, primele brute subscrise pe acest segment crescând de la 2,6 milioane lei în primul semestru din 2012 la 9,56 milioane lei în aceeaşi perioadă a anului curent.

O dinamică pozitivă au consemnat şi asigurările de răspundere civilă profesională (creştere de 113%), asigurările CMR (creştere de 71%) şi asigurările de accidente persoane (creştere de 57%), precizează compania de asigurări.

"Rezultatele înregistrate în acest semestru ne confirmă că proiectele implementate în 2012 şi în acest an, atât la nivelul serviciilor de vânzare, cât şi îmbunătăţirea procedurilor de soluţionare a daunelor au fost percepute de clienţi, de colaboratori într-un mod care va susţine durabil creşterea companiei", a declarat Ina Crudu, director general al Carpatica Asig.

Pentru perioada analizată, valoarea totală a daunelor plătite de companie a crescut cu 58,5%, de la 85,9 milioane lei la 136,16 milioane lei.

Concomitent cu creţterea de 77% a volumului de prime brute subscrise, compania a înregistrat o scădere cu 30% a numărului reclamaţiilor, comparativ cu perioada similară a anului trecut, de la 516 la 360 reclamaţii, se mai arată în conmunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb