Vox Technology Park - finalizat în urma unei investiţii de 30 milioane euro

M.C.
Companii #Construcţii / 2 aprilie 2019

Vox Technology Park - finalizat în urma unei investiţii de 30 milioane euro

O nouă tendinţa se manifestă pe piaţă de birouri din Timişoara: relocarea companiilor din spaţii B către spaţii de birouri clasa A şi creşterea atractivităţii proiectelor moderne de birouri pentru companiile cu mai puţîn de 50 de angajaţi, se arată într-un comunicat de presă remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Astfel, proiectul de birouri Vox Technology Park a închiriat 1.600 de metri pătraţi către mai multe companii din domeniile IT, tehnologie şi servicii, toate contractele fiind semnate în 2019.

"Pe măsură ce piaţa de birouri din Timişoara s-a dezvoltat şi stocul de spaţii moderne a crescut semnificativ, tot mai multe companii de dimensiuni mici şi medii descoperă avantajele derulării activităţii într-un proiect de birouri modern, care dispune de multiple facilităţi şi care oferă posibilitatea de a lucra într-un spaţiu unde sunt şi alte companii din acelaşi sector economic, incurajând astfel inovaţia şi dezvoltarea angajaţilor", afirmă Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului de birouri Vox Technology Park.

Relocarea într-o clădire de birouri modernă reprezintă şi o modalitate de retenţie a personalului, în contextul în care şomajul, în Timişoara, este de sub 1%.

"Relocarea într-o clădire de birouri modernă reprezintă o decizie cu costuri reduse, în urmă căreia angajaţii vor fi mai fericiţi la locul de muncă. Costul adiţional de chirie între un spaţiu clasa B şi unul de clasa A este de aproximativ 3 euro pe metru pătrat, ceea ce înseamnă aproximativ 150 de lei pe luna pentru un angajat, mai puţin de o creştere cu 5% a unui salariu mediu din Timişoara", mai afirmă Vlad Vela.

Vox Technology Park are o suprafaţă închiriabilă de 26.600 de metri pătraţi şi a fost finalizat în urmă unei investiţii de 30 milioane de euro.

Proiectul oferă facilităţi posibilitatea identificării biometrice printr-o aplicaţie care generează o cheie de acces de tip QR code în urmă recunoaşterii faciale sau a amprentei, dar şi avantaje competitive pentru angajaţi, că spaţii şi duşuri pentru biciclişti, food court şi sala de fitness, spaţii comerciale şi de servicii.

Proiectul a obţinut recent şi certificarea verde finală BREEAM cu ratingul Excellent şi un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obţinut de către un proiect imobiliar din ţara noastră.

Vox Property Group a demarat, la finalul anului trecut, şi construcţia proiectului rezidenţial Vox Vertical Village, amplasat în imediată apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezintă primul concept de "oraş pe verticală" dezvoltat pe plan local, urmând a fi livrat pe piaţă la finalul anului 2019 în urmă unei investiţii de 14 milioane de euro.

Peste 1.000 de arbori şi arbuşti vor fi amplasaţi atât pe terasele private cât şi în spaţiul comun interior.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb