VTEX a anunţat o creştere în venituri de 95% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut

Comunicate de presă / 27 mai 2021

VTEX a anunţat astăzi o creştere în venituri de 95% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Dobândirea şi extinderea de noi clienţi enterprise globali, inclusiv Whirlpool, AB InBev, Motorola şi noi numiri strategice în echipa executivă şi în consiliul de administraţie, poziţionându-se pe calea dezvoltării globale continue. Astha Malik se alătură companiei în calitate de director global de operaţiuni (COO) în ceea ce priveşte dezvoltarea. Noii membri Arshad Matin, Alejandro Scannapieco şi Benoit Fouilland se vor alătura consiliului de administraţie începând cu luna mai. Personalul executiv contribuie cu cunoştinţe aprofundate ale industriei şi cu o experienţă în ceea ce priveşte produsul şi lansarea pe piaţă, provenind din unele dintre cele mai prestigioase companii din lume, acestea fiind şi recunoscute pentru o dezvoltare foarte rapidă, conform unui comunicat de presă.

"Suntem entuziasmaţi să aducem în consiliul de administraţie şi în echipa de management a VTEX un personal executiv de acest calibru şi cu această experienţă", spune Mariano Gomido, cofondator şi co-CEO al VTEX. "Aceste numiri în funcţie ne vor ajuta doar să ne continuăm parcursul spre a fi lider global în tehnologia de comerţ digital şi să fim la dispoziţia clienţilor noştri într-o proporţie mai mare şi mai optimă dar vor contribui şi cu un set divers de perspective în echipa noastră de leadership".

Malik are o experienţă de peste douăzeci de ani în dezvoltarea brandurilor importante în domeniul tehnologiei, contribuind cu inovaţie în aspectele care ţin de strategie, marketing, vânzări, cultură şi diversitate. În cel mai recent rol în cadrul companiei Zendesk, ea a deţinut poziţii de leadership, contribuind la strategia globală de lansare pe piaţă, planificare şi marketing de produs şi platformă. Anterior poziţiei de lider în cadrul Zendesk, Malik a avut poziţii superioare în companii Saas şi software cu potenţial ridicat de creştere din Fortune 1000, inclusiv Citrix, Prudential, PagerDuty şi Sumo Logic. Ea este şi membră a consiliului Greenhouse Software - una dintre companiile software cu cea mai rapidă creştere.

"Sunt extrem de încântată să mă alătur VTEX în următoarea etapă a dezvoltării ei. Cu o multitudine de afaceri care caută să îşi transforme experienţele de comerţ digital, VTEX se poziţionează în calitate de partener pentru aceste organizaţii, pentru a asigura promisiunile care ţin de inovaţie şi de experienţe excepţionale pentru clienţi", spune Malik. "Sunt nerăbdătoare să lucrez alături de echipa talentată a celor de la VTEX şi să le ofer şansa companiilor să se folosească de perturbarea comerţului digital în avantajul lor şi să descopere noi zone de dezvoltare".

VTEX le spune bun venit în cadrul consiliului de administraţie şi următorilor trei membri:

Arshad Matin este în prezent CEO şi membru al consiliului Avetta, o platformă cloud-based pentru lanţurile de aprovizionare. Martin a avut contribuţii semnificative în calitate de membru al consiliului de administraţie în mai multe companii software B2B, inclusiv ASGN Incorporated, IHS Markit şi Seismic Micro-technology. Experienţa lui în scalarea multiplelor afaceri bazate în Statele Unite va fi inestimabilă pentru VTEX, pe când aceasta continuă să îţi dezvolte impactul la nivel global.

Alejandro Scannapieco conduce sectorul de consultare strategică şi a ocupat timp de treisprezece ani poziţia de director financiar (CFO) în cadrul Globant, o firmă globală de tehnologie fondată în America Latină. A contribuit semnificativ la dezvoltarea Globant şi are o expertiză vastă în domeniul strategiilor de scalare a software-urilor datorită poziţiei sale de CFO la Microsoft South America. Dată fiind experienţa sa de lungă durată din sectorul financiar, cu roluri la JPMorgan Chase & Co şi Ernst & Young, Scannapieco va avea şi funcţia de co-preşedinte al comitetului de audit VTEX.

Benoit Fouilland este în prezent director financiar în cadrul Firmenich, companie cu sediul în Elveţia, una dintre cele mai mari companii de parfumuri şi arome din lume. Anterior, el a ocupat poziţia de CFO timp de 8 ani în cadrul Criteo SA, o companie globală de tehnologie de publicitate, unde a orchestrat dezvoltarea şi a fost esenţial în scalarea companiei la nivel global. Cu experienţa sa executivă din cadrul Criteo, SAP şi Business Objects, Fouilland este un veteran în industria software din Europa. El va avea o contribuţie unică în timp ce VTEX accelerează strategia sa agresivă de extindere în Europa. De asemenea, Fouilland va ocupa şi funcţia de co-preşedinte al comitetului de audit al VTEX.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb