Wizz Air Abu Dhabi lansează zboruri către Kuweit şi Maldive

G.D.
Companii / 21 iulie 2022

Wizz Air Abu Dhabi lansează zboruri către Kuweit şi Maldive

Wizz Air Abu Dhabi, compania aeriană naţională cu tarif ultra-redus din Emiratele Arabe Unite, anunţă astăzi că va lansa două noi rute din Abu Dhabi către paradisul idilic al insulei Maldive şi a cincea destinaţie cheie a companiei aeriene în Golf, Kuweit, conform unui comunicat remis redacţiei. Noile rute vor oferi călătorilor ocazia să exploreze destinaţii minunate, demonstrând ambiţia companiei aeriene de a asigura turiştilor şi rezidenţilor din Emiratele Arabe Unite şi din regiune opţiuni de călătorie accesibile, la preţuri avantajoase. Biletele sunt acum disponibile pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil de la 99 AED pentru Kuweit şi 319 AED pentru Maldive.

Potrivit sursei citate, din octombrie, Wizz Air va opera zboruri de patru ori pe săptămână, în zilele de marţi, joi, sâmbătă şi duminică, de la Abu Dhabi către Male, principalul aeroport internaţional din Maldive. Situate în Oceanul Indian, insulele Maldive reprezintă o destinaţie de vacanţă de neegalat, oferind plaje cu nisip alb, apusuri de soare spectaculoase şi recife colorate pline de animale marine. Cu o vreme tropicală pe tot parcursul anului, acest paradis pitoresc promite o evadare din viaţa de zi cu zi. Pentru cei care doresc să descopere tot ceea ce au de oferit insulele, noua rută a Wizz Air oferă noi opţiuni de călătorie la preţuri accesibile pentru cei din Emiratele Arabe Unite şi pentru pasagerii ce călătoresc dinspre Europa Centrală şi de Est prin reţeaua Wizz Air.

Zborurile către Kuweit, situat în colţul de nord-vest al Golfului Persic, vor opera zilnic din Abu Dhabi, oferind călătorilor posibilitatea de a experimenta tradiţiile arabe autentice şi de a descoperi istoria unică a locului. Oraşul Kuweit găzduieşte unele dintre cele mai importante atracţii turistice din Kuweit, cum ar fi Centrul Cultural Sheikh Jaber Al-Ahmad, Marea Moschee a Kuweitului şi Centrul Cultural Sheikh Abdullah Al Salem. Oraşul este cunoscut şi pentru Souq Al Mubarakiya, una dintre cele mai vechi pieţe din ţară.

Odată cu cele două noi rute, Wizz Air Abu Dhabi va zbura către un total de 34 de destinaţii la distanţe de cinci ore faţă de Abu Dhabi, lansate de la apariţia companiei aeriene în ianuarie 2021. Sosirea celei de-a cincea aeronave la sfârşitul acestui an va asigura operarea zborurilor către Kuweit şi Maldive cu o aeronavă Airbus A321neo nou-nouţă, cu cea mai mică amprentă asupra mediului. Extinderea de astăzi a reţelei subliniază angajamentul pe termen lung al Wizz Air de a oferi tarife ultra-reduse către o varietate de destinaţii din Abu Dhabi, stimulând în acelaşi timp economia locală şi piaţa muncii, subliniază sursa citată.

Owain Jones, Development Officer în cadrul Wizz Air, a spus: "Suntem încântaţi să anunţăm două noi rute operate de Wizz Air Abu Dhabi, care ne reafirmă angajamentul de a sprijini industria turismului şi a călătoriilor din Emiratele Arabe Unite, conectând capitala ţării cu multe destinaţii populare de vacanţă la nivel regional şi global. Odată cu sosirea celei de-a cincea aeronave Airbus în octombrie, suntem încântaţi de îmbunătăţirea conectivităţii cu ţările noastre vecine din GCC (Consiliul de Cooperare al Golfului), cu zboruri către Kuweit, precum de oferirea unor zboruri la preţuri accesibile către Maldive. Suntem bucuroşi de lansarea zborurilor către Maldive, un paradis tropical aflat în fruntea listei de preferinţe a călătorilor. Echipa WIZZ aşteaptă cu nerăbdare să îşi primească foarte curând pasagerii la bordul noii noastre aeronave sustenabile."

Situat strategic în Emiratele Arabe Unite, Wizz Air Abu Dhabi oferă opţiuni de călătorie ieftine şi eficiente către Alexandria (Egipt), Almaty (Kazahstan), Amman (Iordania), Aqaba (Iordania), Atena (Grecia), Baku (Azerbaijan), Belgrad (Serbia), Bucureşti şi Cluj-Napoca (România), Dammam (Arabia Saudită), Kuweit City (Kuweit), Kutaisi (Georgia), Manama (Bahrain), Male (Maldive), Muscat (Oman), Nur Sultan (Kazahstan), Salalah (Oman), Santorini (Grecia), Sarajevo (Bosnia), Sohag (Egipt), Tel-Aviv (Israel), Tirana (Albania) şi Erevan (Armenia), printre altele.

Relaxarea restricţiilor COVID-19 şi eliminarea cerinţelor de testare PCR pentru călătorii vaccinaţi a simplificat călătoriile, oferind mai multe ocazii spontane de călătorie.

Compania aeriană deţine o flotă nouă compusă din patru aeronave Airbus A321neo de ultimă generaţie, care asigură un consum de combustibil, emisii şi o amprentă sonoră extrem de reduse. Wizz Air Abu Dhabi are cea mai mică amprentă de mediu dintre concurenţii săi din regiune, evidenţiind angajamentul pe termen lung al companiei aeriene faţă de sustenabilitate.

Pentru o garanţie în plus în această perioadă incertă, pasagerii îşi pot rezerva bilete cu încredere, datorită WIZZ Flex. Cu WIZZ Flex, pasagerii îşi pot anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare fără nicio taxă şi pot primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb