Wizz Air anunţă că peste 90% dintre membrii echipajului de bord sunt acum vaccinaţi

J.P.
Companii / 3 decembrie 2021

Wizz Air anunţă că peste 90% dintre membrii echipajului de bord sunt acum vaccinaţi

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creştere din Europa, anunţă astăzi că peste 90% dintre membrii echipajului de bord sunt acum vaccinaţi, respectând termenul de 1 decembrie până la care echipajul de bord să fie vaccinat - sau să se testeze regulat suportând costurile - doar dacă nu s-au vindecat recent de COVID-19. Condiţia vaccinării sau a testării regulate susţine angajamentul companiei aeriene de a proteja sănătatea şi siguranţa pasagerilor şi angajaţilor săi, conform unui comunicat de presă.

După anunţul Wizz Air din septembrie de a introduce vaccinul împotriva COVID-19 pentru toţi membrii echipajului de bord şi însoţitorilor de zbor, compania aeriană poate confirma că rata de vaccinare a acestora este peste rata medie de vaccinare din majoritatea pieţelor sale.

Regulamentul nu impune vaccinarea, însă membrii echipajului care nu sunt vaccinaţi vor trebui să-şi acopere costul testării începând din 1 decembrie. Membrii nevaccinaţi ai echipajului care pot furniza dovada medicală de scutire vor putea face teste antigen/PCR în mod regulat.

Decizia de a solicita echipajului să aibă vaccinul COVID-19 reflectă cercetări care demonstrează eficacitatea vaccinului drept cea mai bună formă disponibilă de protecţie împotriva COVID-19. De asemenea, Wizz Air a organizat webinarii regulate şi consultări individuale cu epidemiologi pentru a-şi educa personalul despre vaccinuri şi pentru a răspunde la orice întrebări pe care le-ar putea avea angajaţii.

Johan Eidhagen, Chief People Officer la Wizz Air Group, a spus: "Suntem încântaţi să anunţăm că 90% dintre membrii echipajului nostru de bord sunt deja vaccinaţi. La începutul pandemiei, am fost printre primii din industrie care au implementat măsuri stricte de sănătate şi siguranţă, deoarece înţelegem pe deplin responsabilitatea de a proteja echipajul şi pasagerii la bord, prin atenuarea riscurilor COVID-19, şi înţelegem rolul crucial pe care îl joacă vaccinul în acest sens."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb