Wizz Air va opera temporar patru zboruri de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 17 ianuarie 2008

Wizz Air a decis operarea temporară a patru zboruri de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, ca urmare a perturbărilor operaţionale experimentate începând cu 15 decembrie 2007.

Astfel, în perioada 18 ianuarie - 26 februarie, zborurile Valencia-Bucureşti, Barcelona-Bucureşti şi Liverpool-Bucureşti vor fi operate de pe aeroportul amintit anterior. De asemenea, pentru intervalul 19 ianuarie - 27 februarie, zborurile Bucureşti-Londra vor fi mutate tot pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Compania a început deja procesul de informare a pasagerilor care şi-au rezervat bilete, începând cu data de 14 ianuarie.

Natasa Kazmer, Director Corporate Communications & Public Affairs Wizz Air, a declarat: "Considerăm că pasagerii noştri au dreptul să beneficieze de punctualitate, acesta fiind standardul Wizz Air, şi suntem nerebdători să restabilim eficienţa operaţională în Bucureşti."

Wizz Air operează o flotă tânără de aeronave Airbus A320, din 6 baze, pe aproximativ 100 de rute. Compania operează zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croaţia şi România către numeroase destinaţii din Europa. În 2007, Wizz Air a transportat peste 4 milioane de pasageri.

Wizz Air a intrat pe piaţa din România în iulie 2006 şi a stabilit baza operaţională din Bucureşti în iunie 2007. În prezent, compania deţine o aeronavă la baza din capitală, încă una urmând să înceapă să opereze din februarie. Wizz Air a anunţat de curând faptul că cea de-a 8-a bază operaţională a companiei se va deschide în mai 2008 la Cluj. Cele două baze operaţionale din România, împreună cu reţeaua de zboruri în dezvoltare, care numără în prezent 18 rute, vor avea ca rezultat transportul a 1 milion de pasageri în 2008.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb