XTB Academic Trading Championship şi-a desemnat câştigătorii

F. A.
Companii #Servicii Financiare / 17 decembrie 2010

Cel mai important concurs studenţesc de tranzacţionare online, XTB Academic Trading Championship, organizat de X-Trade Brokers, a fost câştigat de Liviu Adrian Ţaga, student la Academia de Studii Economice, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori în anul IV, care a realizat un randament de tranzacţionare de 297%, informează un comunicat remis redacţiei.

Locul al doilea în cadrul concursului XTB Academic Trading Championship 2010 a fost câştigat de Cristian Constantin, cu un sold de 25.437 lei şi o performanţă de 154%. Cristian este student la ASE, Facultatea de Management, în anul al doilea. El a câştigat un PDA HTC, o carte de specialitate, o şapcă originală McLaren şi un internship la X-Trade Brokers România. Locul al treilea în concurs a fost ocupat de către Mihai Chisăliţă, cu un sold de 23.644 lei şi o performanţă de 136%, care a câştigat o carte de specialitate, o şapcă originală McLaren şi un internship în cadrul X-Trade Brokers România.

"Volumele tranzacţionate în România pe platforma X-Trade Brokers au evoluat spectaculos: la sfârşitul primului nostru an de activitate în România, 2009, am depăşit 400 milioane euro pe lună; la finele lui 2010 avem un volum lunar de peste 1 miliard euro", a afirmat Victor Safta, director X-Trade Brokers România. "La seminariile şi webinariile de instruire gratuită organizate de X-Trade Brokers începând cu vara anului trecut au participat peste 15.000 de persoane, plus cca 1.000 de studenţi la actualul concurs, ceea ce arată un interes foarte mare de a învăţa despre pieţele financiare; şi, dacă am fi avut o capacitate mai mare de organizare, cu mult mai multe persoane ar fi venit la seminariile şi webinariile noastre, ceea ce ne direcţionează în fixarea obiectivelor pe termen scurt şi mediu. Concursul XTB Academic Trading Championship 2010 arată clar orientarea tinerei generaţii către pieţele financiare şi apetitul pentru febra de pe Wall Street", a precizat Victor Safta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb