ZIARUL BURSA

04 iunie 2004
Ediţia din 18.09.2024

"Inox" SA Bucureşti vrea să cîştige pieţele din Olanda şi Ungaria

Aristică BrânzanCompanii / 4 iunie 2004 /

Reporter: Domnule director, de cînd fiinţează societatea "Inox" SA Bucureşti şi ce gamă de produse realizaţi în prezent?

Florin Buduleci: Cu o experienţă de peste 70 de ani în domeniul producţiei bunurilor de larg consum, firma "Inox" SA Bucureşti, care are un punct de lucru în oraşul Videle, şi-a diversificat continuu activitatea, ajungînd în prezent să producă: tacîmuri inoxidabile simple şi decorate cu metal nobil (Au), cu utilităţi pentru masă, desert, salată, peşte, constituite în seturi de la 24 la 120 piese sau livrate dispersat; tacîmuri inoxidabile în combinaţie cu plastic, cu utilităţi pentru masă, agrement, pizza; cuţite de diferite tipo-dimensiuni, cu mînere din plastic sau lemn, cu utilităţi pentru uz industrial (dezosat, tranşat, alegere) şi casnic pentru curăţat legume şi zarzavaturi, pentru agrement; capete sprinkler şi alte produse pentru prevenirea şi stingerea incendiilor; oale şi cratiţe din oţel inoxidabil cu capac, cu capacităţi cuprinse între 10-50 l pentru colectivităţi, tăvi de diferite forme şi mărimi; recipienţi din oţel inoxidabil pentru transport, uz chimic sau alimentar; articole ornamentale presate pentru garduri şi produse din fier forjat; produse executate la cererea clientului cu destinaţie ambientală (mese, scaune, balustrade etc); produse din oţel inoxidabil pentru uz sanitar; produse din oţel inoxidabil destinate liniei Gastro.

BVB Indicele BET-FI a atins un nou maxim istoric

Raluca UngureanuPiaţa de Capital / 4 iunie 2004

Valoarea totală a tranzacţiilor efectuate ieri la Bursă a fost de 90,6 miliarde de lei, cu aproximativ 50% mai mult decît nivelul înregistrat cu o zi înainte. Pe parcursul şedinţei au fost realizate două tranzacţii speciale.

Studii pedologice destinate agriculturii şi silviculturii

Sorin BarariuCompanii / 4 iunie 2004 /

Specialişti ai Institutului de Cercetări Pedologice întocmesc, în prezent, studii pedologice şi agrochimice necesare Sistemului Naţional de Monitorizare sol-teren pentru agricultură, precum şi sol-vegetaţie forestieră pentru silvicultură.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Concurs de taurine în judeţul Cluj

Sorin BarariuCultură / 4 iunie 2004 /

Asociaţia Crescătorilor de Taurine din judeţul Cluj, Primăria comunei Rîşca şi Asociaţia locală a crescătorilor de taurine au organizat o expoziţie zootehnică în comuna Rîşca, arată un comunicat al OJCA Cluj.

Nasdaq nu renunţăla prezenţa din China

Piaţa de Capital / 4 iunie 2004 /

Societăţile chineze listate pe Nasdaq vor beneficia de un sprijin sporit din partea acestei pieţe americane extrabursiere, ca urmare a faptului că tot mai multe firme din China aleg Nasdaq pentru lansarea ofertelor publice.

Ofertă de maeştri la Monavissa

Marius TiţaInvestiţii Personale / 4 iunie 2004

La recenta sa licitaţie, cea pe luna mai, casa Monavissa a propus nu mai puţin de 111 lucrări de artă plastică, adică 77 de picturi, toate uleiuri pe diferite suporturi, şi 34 de desene, tempera, acuarele, diferite gravuri, ba chiar şi o mapă de...

Statul devine acţionar la "Construcţii" Bihor

R.U.Companii / 4 iunie 2004 /

Societatea "Construcţii" din Bihor intenţionează să îşi majoreze capitalul social cu suma de 2,5 miliarde de lei, reprezentînd valoarea unui teren pentru care aceasta a obţinut certificatul de atestare a dreptului de proprietate.

Noul şoc petrolier

Cornel CodiţăEditorial / 4 iunie 2004

Cornel Codiţă

OPEC, cartelul marilor producători de petrol, este din nou vedeta politicii mondiale.

Bancorex Bill Hits 1 Bln USD

English Section / 4 iunie 2004 /

The cap on The Finance Ministry guarantee for the obligations that The Romanian Commercial Bank (BCR) took over from Bancorex has reached approximately 1 billion USD.

Cadrele medicale vor beneficia de cursuri gratuite

Geanina VodăCompanii / 4 iunie 2004 /

Grupul "Medicare" a lansat cu sprijinul Ministerului Sănătăţii Programul de parteneriat "Medicare-Cetăţeanul", prin care cadrele medicale din spitalele de stat vor beneficia de cursuri de pregătire gratuite privind utilizarea...

Cînd am fost sinceri?!

Radu F. AlexandruEditorial / 4 iunie 2004

Potrivit ziarului "The Washington Post", ambasadorul român la ONU, domnul Mihnea Moţoc, a declarat că România se va abţine la votul din Consiliul de Securitate asupra rezoluţiei privind acordarea de imunitate militarilor americani în faţa...

Biografii "pătate" ale candidaţilor la primării

Dana IspasPolitică / 4 iunie 2004

"Coaliţia pentru un Parlament Curat", formată din 11 organizaţii civile care şi-au propus să informeze cetăţenii în legătură cu faptele şi istoria politicienilor, a prezentat, ieri, "Ghidul pentru alegerea primarilor".

Începe fuziunea celor două pieţe de acţiuni

Ingrid ZamfirPiaţa de Capital / 4 iunie 2004

Fuziunea dintre cele două pieţe de capital - Bursa de Valori Bucureşti şi Rasdaq începe la data de 21 iunie, cînd un grup de cinci societăţi listate pe Rasdaq vor putea fi tranzacţionate prin sistemul electronic al Bursei de Valori Bucureşti,...

UNSAR vrea o piaţă de asigurări mai matură

Ionuţ CaşcavalBănci-Asigurări / 4 iunie 2004 /

Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare (UNSAR) va înfiinţa noi comisii tehnice specializate alături de cele trei existente (care sînt specializate pe asigurările de viaţă, auto şi agricole).

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo