ZIARUL BURSA

20 aprilie 2011
Ediţia din 19.10.2024

Noi acuzaţii de trafic de influenţă în restituirea proprietăţilor

ŞTEFANIA CIOCÎRLANPolitică / 20 aprilie 2011

Procurorii DNA au anunţat, ieri, că mai cercetează o persoană în dosarul traficului de influenţă pe lângă func-ţionarii Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), după ce luna trecută, au prins în flagrant un constănţean pe nume Victor Ciocoiu în timp ce primea bani de la o doamnă căreia i-ar fi promis că o să îi înlesnească despăgubirea.

Nasdaq şi ICE şi-au îmbunătăţit oferta pentru NYSE Euronext

Nasdaq şi ICE şi-au îmbunătăţit oferta pentru NYSE Euronext

A.V.Internaţional / 20 aprilie 2011

Bursele americane Nasdaq OMX şi IntercontinentalExchange (ICE) şi-au îmbunătăţit oferta pentru preluarea pieţei transatlantice NYSE Euronext, fiind dispuse să plătească despăgubiri de 350 de milioane de dolari dacă operaţiunea nu va primi aprobarea autorităţilor de reglementare.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
"Impactul direct al inflaţiei, ca urmare a creşterii preţului gazelor cu 80%, ar determina un impact direct de 0,4% şi un impact indirect de 0,6%\", a declarat Lucian Anghel.

BCR estimează o creştere economică de 2%

ELENA VOINEAMacroeconomie / 20 aprilie 2011 /

Economia ar putea să crească cu 2% în acest an, a declarat, ieri, Lucian Anghel, economistul şef al Băncii Comerciale Române (BCR), cu ocazia prezentării Raportului macroeconomic \"România-Revenirea pe creştere\".

"Rompetrol" a trecut pe profit

"Rompetrol" a trecut pe profit

C.P.Piaţa de Capital / 20 aprilie 2011

Grupul Rompetrol a înregistrat un profit net de 900.000 de dolari în primul trimestru, după pierderi de 56,2 milioane de dolari în intervalul similar al anului trecut, potrivit unui comunicat trans-mis Bursei de Valori Bucureşti.

Leul se menţine tare

Simona AdamMacroeconomie / 20 aprilie 2011 /

Economia noastră pare să meargă bine, iar randamentele titlurilor în lei sunt mai bune decât în regiune, astfel că moneda naţională are motive să se menţină tare în faţa euro şi a dolarului.

"Seagate" preia o divizie "Samsung"

ALINA VASIESCUInternaţional / 20 aprilie 2011

"Seagate Technology" Plc va prelua divizia de drivere pentru hard disk-uri din cadrul "Samsung Electronics" Co., tranzacţia având o valoare de 1,38 miliarde dolari, în numerar şi acţiuni.

Vânzările de autoturisme noi au însumat aproape 3,69 milioane de unităţi în Europa, în perioada ianuarie - martie 2011, cu 2% sub cifra din intervalul similar al anului precedent.

Declin în sectorul vânzărilor auto din Europa

ALINA VASIESCUInternaţional / 20 aprilie 2011

Vânzările de autoturisme noi s-au redus în Europa, în martie, pentru a 11-a lună din ultimele 12, iar cele mai importante scăderi au fost înregistrate de companiile "Fiat" SpA (Italia), "Ford Motor" Co. (SUA) şi "Renault"...

CEZ ar putea intra pe piaţa elenă

ALINA VASIESCUInternaţional / 20 aprilie 2011

Producătorul ceh de utilităţi CEZ ar putea intra pe piaţa de profil din Grecia, după ce oficialităţile de la Atena vor liberaliza sectorul energetic şi vor diviza compania de stat PPC.

Reinventarea răului

Cornel CodiţăEditorial / 20 aprilie 2011

Cornel Codiţă

Povestea aceasta ar trebui să-i zguduie pe trăitorii de astăzi ai României mai rău decît frigurile malariei, să-i arunce în braţele unor spaime peste care somnul să nu se poată aşterne niciodată, să-i oblige la o eternă criză de conştiinţă şi, nu...

Bursa a închis în scădere

BVB si RASDAQ Bursa a închis în scădere

A.A.Piaţa de Capital / 20 aprilie 2011

Cotaţiile acţiunilor listate la Bursa de Valori Bucureşti au scăzut ieri, în medie cu 0,46%, evoluţie măsurată de indicele compozit BET-C, care a ajuns la 3.493,38 puncte, pe fondul unor tranzacţii de 10,05 milioane de euro (41,14 milioane de lei).

Activele fondurilor de pensii Pilonul II au crescut

ELENA VOINEAPiaţa de Capital / 20 aprilie 2011

Activele nete ale celor nouă fonduri de pensii administrate privat - Pilonul II au totalizat, în primul trimestru al anului, 4,8 miliarde de lei, în creştere cu 64,62%, comparativ cu luna martie a anului trecut, potrivit unui raport al Comisiei...

REVISTA PRESEI - 20.04.2011

Willy HomnerRevista Presei / 20 aprilie 2011

Omul de afaceri Dinel Staicu, condamnat la şapte ani de închisoare pentru că a fraudat Băncii Internaţională a Religiilor, a fost capturat în Ungaria, informează surse judiciare.

REVISTA PRESEI MONDENE - 20.04.2011

I. C.Revista Presei / 20 aprilie 2011

Adevărul 

Primul Pulitzer pentru un articol online

Site-ul ProPublica a fost premiat pentru articolele despre practicile de pe Wall Street. "New York Times", "Los Angeles Times", "The Wall Street Journal" şi...

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 20.04.2011

Alina VasiescuRevista Presei / 20 aprilie 2011

Nasdaq OMX şi IntercontinentalExchange şi-au îmbunătăţit oferta pentru preluarea NYSE Euronext, propunând plata unor despăgubiri de 350 de milioane de dolari dacă afacerea va fi blocată de autorităţile de reglementare.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo