ZIARUL BURSA

01 noiembrie 2017
Ediţia din 15.08.2024
Iulian Iancu: "M-am săturat să tot fiu făcut KGB-ist, pentru că spun lucrurilor pe faţă"

ORDONANŢA 64 ÎN CSAT Iulian Iancu: "M-am săturat să tot fiu făcut KGB-ist, pentru că spun lucrurilor pe faţă"

ANCUŢA STANCIUPolitică / 1 noiembrie 2017

Actualizare 11:56 Gabriel Dumitraşcu: "Un impas care poate fi o oportunitate"

Gabriel Dumitraşcu, fostul şef al Privatizărilor din Energie, susţine: "Comisia de Industrii şi Servicii, anunţă prin preşedintele comisiei, domnul deputat Iulian Iancu, că intenţionează să trimită o scrisoare Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) cu privire la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.64/2016 pentru modificarea şi completarea Legii energiei electrice şi a gazelor naturale nr.123/2012, reantoarsă de Plenul Camerei Deputaţilor la Comisie.

-----

Comisia de Industrii şi Servicii va trimite o scrisoare Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) cu privire la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.64/2016 pentru modificarea şi completarea Legii energiei electrice şi a gazelor naturale nr.123/2012, reîntoarsă de Plenul Camerei Deputaţilor la Comisie.

Surse: "Pandelică nu i-a primit pe debitorii care au mers la ANPC"

SCANDALUL DIN JURUL ORDINULUI DE ÎNCETARE A PRACTICILOR INCORECTE ÎN CAZUL RAIFFEISEN Surse: "Pandelică nu i-a primit pe debitorii care au mers la ANPC"

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 1 noiembrie 2017

Actualizare 02.11.2017, 13:58 Pandelică: "Marţi am fost în Parlament de la 9.45 până la 11.30"

Preşedintele ANPC Bogdan Pandelică susţine că marţi, 31 noiembrie, a fost prezent la şedinţa plenului din Camera Deputaţilor. Domnia sa ne-a precizat că a luat parte la discuţiile din plenul Cemerei între orele 9.45 şi 11.30, pe ordinea de zi a şedinţei fiind şi proiectul de lege privind aprobarea OG 6/2017 pentru prorogarea termenului de intrare în vigoare a Legii nr. 15/2015 privind procedura insolvenţei persoanelor fizice, iniţiativă care aparţine ANPC.

----

Cinci persoane împrumutate în franci elveţieni (CHF) au fost, ieri, la sediul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), ca să afle care este stadiul implementării Ordinului de încetare a practicilor incorecte emis de Autoritate în cazul Raiffeisen Bank.

CONFERINŢA FONDURILE EUROPENE EDIŢIA A IX-A / SENATORUL PSD EUGEN TEODOROVICI: "Comisia Europeană s-a şocat când a văzut proiectele noastre pe planul Juncker"

ADINA ARDELEANUFonduri Europene / 1 noiembrie 2017

Ţara noastră s-a făcut de râs cu propunerile pregătite, iniţial, pentru Planul Juncker, a explicat lipsa absorbţiei pe acest program, domnul Eugen Teodorovici, preşedinte al Comisiei de Buget Finanţe din Senatul României, membru al Comisiei pentru Afaceri Europene şi fost ministru al Fondurilor Europene.

"Avem semnate contracte de finanţare pe fonduri europene de circa şase miliarde de euro"

CONFERINŢA FONDURILE EUROPENE EDIŢIA A IX-A / MIHAELA TOADER, MDRAPFE: "Avem semnate contracte de finanţare pe fonduri europene de circa şase miliarde de euro"

A.I.Fonduri Europene / 1 noiembrie 2017

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene a reuşit semnarea a aproape 1.400 de contracte de finanţare, pentru proiecte cu fonduri europene, care reprezintă circa şase miliarde de euro, de la începutul anului 2017 şi până în prezent, a precizat, ieri, Mihaela Toader, Secretar de Stat în cadrul Ministerului.

"Apeluri în valoare de 5,06 miliarde de euro, pe Programul Operaţional Regional"

CONFERINŢA FONDURILE EUROPENE EDIŢIA A IX-A / LUIZA RADU, DIRECŢIA GENERALĂ POR: "Apeluri în valoare de 5,06 miliarde de euro, pe Programul Operaţional Regional"

A.I.Fonduri Europene / 1 noiembrie 2017

Valoarea alocată Programul Operaţional Regional (POR) 2014 - 2020, prin care România poate accesa fondurile europene structurale şi de investiţii provenite din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), este 8,2 miliarde de euro, până în prezent fiind lansate apeluri în valoare de 5,06 miliarde de euro, a precizat, ieri, Luiza Radu, Şef Serviciu în Direcţia Generală POR.

"Băncile propun ajustarea cadrului legislativ pentru fondurile europene"

CONFERINŢA FONDURILE EUROPENE EDIŢIA A IX-A / CARMEN ARHIP, BRD GROUPE SOCIÉTÉ GÉNÉRALE: "Băncile propun ajustarea cadrului legislativ pentru fondurile europene"

RAMONA RADUFonduri Europene / 1 noiembrie 2017

Întregul sistem bancar cooperează cu autorităţile guvernamentale, încă din perioada de preaderare, şi propune diverse măsuri sau ajustări ale cadrului legislativ care să le permită beneficiarilor de fonduri europene să poată să-şi implementeze proiectele, şi cu credite bancare, dacă este cazul, şi care să faciliteze accesul spre sistemul bancar, a declarat, ieri, Carmen Arhip, director Fonduri Europene, BRD Groupe Societe Generale.

"Angajaţii din domeniul fondurilor europene trebuie plătiţi în funcţie de facturile decontate"

CONFERINŢA FONDURILE EUROPENE EDIŢIA A IX-A / CRISTIAN PÂRVAN, PIAROM: "Angajaţii din domeniul fondurilor europene trebuie plătiţi în funcţie de facturile decontate"

EMILIA OLESCUFonduri Europene / 1 noiembrie 2017

Mediul de afaceri continuă să fie interesat de atragerea fondurilor europene, în opinia lui Cristian Pârvan, preşedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni din România (PIAROM), care ne-a precizat: "Prezenţa unei audienţe atât de largi la conferinţa BURSA arată că există în continuare interes în societate şi în mediul de afaceri pentru fondurile europene, în ciuda tuturor întârzierilor şi dificultăţilor cu care se confruntă autorităţile de management în procesul de lansare a proiectelor şi apelurilor şi în contextul lipsei de evaluatori, mii de proiecte fiind în faza de evaluare".

USR începe să se rupă în mai multe bucăţi

O.D. Politică / 1 noiembrie 2017

Cel mai tânăr partid parlamentar, USR, are probleme tot mai mari după ultimul congres, desfăşurat la Poiana Braşov. Alegerea noului preşedinte este aprig contestată de o aripă din partid, fostul lider demisionar, Nicuşor Dan, a pus sub semnul întrebării legitimitatea congresului, iar mai nou partidul pierde şi parlamentari.

Capitalizarea bitcoin a depăşit 100 de miliarde de dolari

PESTE JUMĂTATE DIN PIAŢA MONEDELOR VIRTUALE Capitalizarea bitcoin a depăşit 100 de miliarde de dolari

Piaţa de Capital / 1 noiembrie 2017

Bitcoin, cea mai utilizată monedă virtuală din lume, a fost tranzacţionată luni la circa 6.125 de dolari pe unitate, după ce la începutul lunii octombrie a depăşit pentru prima oară pragul de 5.000 de dolari, iar ulterior de 6.000 de dolari, iar prin această evoluţie a ajuns la o capitalizare de peste 100 de miliarde de dolari, echivalentă cu mai mult de jumătate din piaţa totală a criptomonedelor, relatează Bloomberg, potrivit News.ro.

Al optulea păcat de moarte

CORNEL CODIŢĂEditorial / 1 noiembrie 2017

CORNEL CODIŢĂ

Despre moartea sufletului este vorba, desigur, dar acesta este un subiect care, în lumea creştină, cu excepţia cîtorva prăfuiţi slujnicari ai cercetărilor de doctrină, nu mai preocupă pe nimeni din cale afară, nici măcar pe cei cocoţaţi în vîrful ierarhiilor bisericeşti.

Plăţile nete ale britanicilor către UE, la cel mai scăzut nivel din 2012

Jurnal de criză / 1 noiembrie 2017

Plăţile anuale nete ale Marii Britanii către bugetul Uniunii Europene au scăzut în 2016 la 9,4 miliarde de lire sterline (12,4 miliarde de dolari) - cel mai redus nivel din ultimii patru ani - faţă de 10,5 miliarde de lire sterline în 2015, arată datele prezentate marţi de Oficiul Naţional de Statistică (ONS), transmite Reuters, citat de Agerpres.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Engie vrea să preia o reţea de gazoducte în Brazilia

A.G.Companii / 1 noiembrie 2017

Engie, cea mai mare companie franceză de utilităţi, şi firma braziliană de investiţii Patria Investimentos Ltda sunt printre cele 20 de grupuri interesate în preluarea unei participaţii majoritare într-o reţea de gazoducte deţinută de gigantul...

Hermes va mări producţia de genţi în Franţa

Companii / 1 noiembrie 2017

Producătorul de bunuri de lux Hermes Internaţional va înfiinţa în următorii doi ani două noi centre de producţie în Franţa, pentru a răspunde cererii în creştere pentru produsele premium, între care se află şi genţile Birkin, care costă 10.000 de...

MACRO NEWSLETTER 1 Noiembrie 2017

MACRO NEWSLETTER 1 Noiembrie 2017

Internaţional / 1 noiembrie 2017

Preţurile de consum din Belgia şi-au menţinut creşterea anuală la 2% în octombrie 2017, pe fondul unei creşteri lunare de 0,3%, după un declin de 0,1% în luna anterioară.

Consiliul Concurenţei a câştigat procesul cu Panasonic

Companii / 1 noiembrie 2017

Consiliul Concurenţei a câştigat irevocabil procesul cu Panasonic, după ce în 2014 compania a contestat în instanţă amenda în valoare de circa 210.000 lei primită pentru participarea la o înţelegere anticoncurenţială în cadrul campaniilor de tip...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo