ZIARUL BURSA

06 august 2020
Ediţia din 15.08.2024
Preşedintele SIF Banat Crişana Bogdan Drăgoi se autodenunţă pentru manipularea pieţei

Preşedintele SIF Banat Crişana Bogdan Drăgoi se autodenunţă pentru manipularea pieţei

MAKEPiaţa de Capital / 6 august 2020

MAKE

Stupefiant! Preşedintele SIF Banat Crişana (SIF 1) Bogdan Drăgoi se autodenunţă în Comunicatul trimis Bursei de Valori Bucureşti în 30 iulie 2020: "Anterior lunii aprilie 2019, diferenţele valorice rezultate între cele două metode de evaluare nu au fost semnificative, astfel încât să denatureze în mod substanţial valoarea acţiunilor SIF Imobiliare." (Pentru context, vezi NOTA REDACŢIEI).

"Scenariul luat în calcul - şcoala începe pe 14 septembrie"

KLAUS IOHANNIS: "Scenariul luat în calcul - şcoala începe pe 14 septembrie"

George MarinescuCultură / 6 august 2020

Anul şcolar va începe în 14 septembrie, iar majoritatea elevilor va merge fizic la şcoală, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul unei conferinţe de presă, după o şedinţă care a avut loc la Palatul Cotroceni pe tema educaţiei, cu premierul Ludovic Orban şi mai mulţi membri ai Guvernului.

Codirlaşu: "Măsurile BNR - în linie cu cele din plan internaţional"

BANCA CENTRALĂ A REDUS DOBÂNDA CHEIE CU 0,25 PUNCTE PROCENTUALE Codirlaşu: "Măsurile BNR - în linie cu cele din plan internaţional"

Emilia OlescuBănci-Asigurări / 6 august 2020

Banca Naţională a României (BNR) a redus, ieri, rata dobânzii de politică monetară cu 0,25 puncte procentuale, la 1,5% pe an de la 1,75%. În acelaşi timp, Consiliul de Administraţie al BNR a coborât rata dobânzii pentru facilitatea de depozit la 1%, de la 1,25% şi rata dobânzii aferente facilităţii de creditare (Lombard) la 2% la sută pe an de la 2,25%.

870 de navalişti români, disponibilizaţi de Damen

870 de navalişti români, disponibilizaţi de Damen

George MarinescuCompanii / 6 august 2020

Grupul naval Damen va disponibiliza 1050 de locuri de muncă la nivel mondial, dintre care 870 reprezintă numărul angajaţilor care vor fi scoşi din producţia de nave din ţara noastră de către concernul olandez.

Liga Profesionistă acceptă schimbarea sistemului

DINAMO, SALVATĂ Liga Profesionistă acceptă schimbarea sistemului

D.N.Sport / 6 august 2020

Scandalul de care se pregătea fotbalul autohton a fost dezamorsat cu câteva ore înainte de ultima etapă. Situaţia e ridicolă, practic ultimele meciuri s-au jucat, ieri, fără nicio miză, dar nimeni nu va mai fi nedreptăţit. După ce s-a opus din toate puterile modificării numărului de echipe în prima divizie, secretarul general al LPF, Justin Ştefan, afirmă, într-o postare pe Facebook, că se impune modificarea sistemului competiţional al Ligii I, urmând ca din sezonul următor în competiţia organizată de LPF să participe un număr de 16 echipe.

MINISTERUL TRANSPORTURILOR, INFRASTRUCTURII ŞI COMUNICAŢIILOR: Autorizarea proiectelor 5G, condiţionată de avizul pozitiv al CSAT

I.GHE.Companii / 6 august 2020

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării va avea ultimul cuvânt în privinţa autorizării proiectelor, se arată într-o iniţiativă legislativă ce aparţine Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor şi care practic vizează de facto compania chineză Huawei de la operaţiunile de realizare a echipamentelor.

Subscriere de 98% pentru majorarea de capital a Avioane Craiova

ÎN CONTEXTUL CONVERSIEI ÎN ACŢIUNI A UNEI CREANŢE A STATULUI  Subscriere de 98% pentru majorarea de capital a Avioane Craiova

A.I. Piaţa de Capital / 6 august 2020

Operaţiunea de majorare de capital a Avioane Craiova (AVIO), ce a inclus conversia în acţiuni a unei creanţe deţinute de Stat asupra companiei, a avut un grad de subscriere de 98,26%, pe lângă Ministerul Economiei, Energiei Si Mediului de Afaceri alţi 37 de acţionari ai emitentului participând la operaţiunea de piaţă, se arată în raportul remis ieri de intermediarul Prime Transaction către Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 6 August 2020

MACRO NEWSLETTER 6 August 2020

Macroeconomie / 6 august 2020

Preţurile producătorilor industriali din zona euro şi-au temperat scăderea anuală în iunie 2020, până la 3,7%, de la 5% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 0,7%, după un declin de 0,6% în luna anterioară. Preţurile industriale...

EDUCAŢIE Protest şi cereri de demitere

O.D.Miscellanea / 6 august 2020

Învăţământul nu are parte de o vacanţă de vară liniştită. Federaţia Sindicală Hermes, din învăţământ superior şi cercetare ştiinţifică, a organizat un pichet de protest la Ministerul Educaţiei şi Cercetării, cerând revocarea din funcţie a...

Hotărârea CEDO, în cazul Kovesi, definitivă

G.M. Politică / 6 august 2020

Ministerul de Externe a anunţat, ieri, că a decis să nu conteste hotărârea CEDO din 5 mai, care i-a dat câştig de cauză Laurei Codruţa Kovesi în procesul cu statul român. Guvernul putea contesta hotărârea prin retrimiterea la Marea Cameră a...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo