KLAUS IOHANNIS:  "Majoritatea parlamentară pesedistă se opune reformelor justiţiei"

G.M.
Ziarul BURSA #Politică / 6 august 2020

"Majoritatea parlamentară pesedistă se opune reformelor justiţiei"

Creşterea infracţiunilor comise cu violenţă în ultima perioadă şi a numărului scandalurilor desfăşurate pe domeniul public între clanurile interlope reprezintă o consecinţă a celor trei ani de guvernare PSD, a afirmat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Klaus Iohannis.

"Nu se poate repara de pe o săptămână pe alta ce s-a stricat în ultimii 30 de ani. Ne amintim cu tristeţe de cei trei ani de guvernare în care PSD a încercat să distrugă legile justiţiei, să pună cizma pe gâtul justiţiei, să îi apere pe penali în detrimentul oamenilor cinstiţi şi asta se vede acum pe străzi. Actualul Guvern vine cu măsuri, dar în Parlament este aceeaşi majoritate pesedistă care se opune la reformele justiţiei. Infractorii ar trebui să fie la puşcărie şi oamenii cinstiţi să fie apăraţi de instituţiile statului nu invers cum, din păcate, am avut tendinţa în anii de guvernare pesedistă", a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele s-a referit şi la decizia Giorgianei Hossu, procuror-şef al DIICOT, de infirmare a unei părţi din ordonanţa de clasare a dosarului 10 august.

Klaus Iohannis a spus: "Constat că dosarul a fost întors pentru cercetări mai aprofundate, ceea ce este un lucru bun. Faptul că s-a decis retrimiterea dosarului, mi se pare un lucru bun. (...) Dacă ar fi să dau timpul înapoi nu aş vrea acea guvernare pesedistă care i-a bătut şi gazat pe români în 10 august. Important este ca adevăraţii vinovaţi să fie traşi la răspundere şi am încredere în justiţie".

În legătură cu alegerile locale care sunt programate să se desfăşoare în 27 septembrie, preşedintele ţării a arătat că în secţiile de votare care sunt constituite în unităţi de învăţământ, spaţiile respective vor fi dezinfectate înainte şi după desfăşurarea procesului electoral, pentru a nu exista efecte negative cu privire la participanţii la vot şi nici cu privire la procesul educaţional. Klaus Iohannis a precizat că Ministerul Sănătăţii va stabili în perioada următoare normele ce vor trebui respectate în 27 septembrie şi că în acest fel votarea poate să fie o activitate sigură.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Dle Președinte, mostenirea grea poate fi invocată, că nu merge economia, că nu sunt autostrăzi, spitale etc.,dar în ceea ce privește clanurile, hotărât nu! Aici, un șef ar trebui in maxim o lună să rezolve situația altfel nu are calități! D-voastra, de exemplu, nici în 10 ani si cu guvernare favorabilă, nu puteți si o spun cu regret!(vă rog să mă credeți sunt votant PNL)

    De altfel până acum n-am avut niciun presedinte si niciun prim ministru care să înțeleagă acest lucru simplu! 

    1. Schimba partidul, voteaza orice dar nu pnl. Lu' hohanis ii zici degeaba pentru ca nu intelege nimic

      El are de facut drumuri la Sibiu, de jucat golf iar tu il chinui cu probleme minore.

      ionopot kivanok psd 

    Toți POLITRUCII nu vor TRANSPARENȚĂ și ,, legea " să fie LEGE..... DE BIG BROTHER fug ca DRACUL de tămâie......

    Iohannis e dăștept!

    Mă uit la clanul Duduianu-Pian le priveghi! Gulere albe nu altceva! Sunt câteva sute toți tunsi la săptămână, haine firmă adidași firmă, mișcări de o anumită eleganță, au primit amenzi si n-au vociferat, parlamentarii clar sunt sub nivelul lor! Ce mai suportă durerea cu demnitate! Dacă 2-300 de oameni dintr-un singur clan arată așa "domni" înseamnă că în spatele lor sunt cel puțin 1000 de executanti ai ordinelor,că trebuie să fie si din ăștia. ÎNSPĂIMÂNTĂTOR CE FORTA !

    Nea Președinte, de 6 ani ne-ai tâmpit cu PSD, sau tu ești tâmpit! Nu este luare de cuvânt, de orice ca sa nu zici de PSD. Parca ești retardat.Cred ca cel mai bine este sa stai in banca ta ca oricum nu spui nimic!

    Maine, poimaine Plavanul va iesi sa ne spuna ca, e vina PSD-ului pt faptul ca el a fost nascut drept un Robot autist si fatalau!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb