ZIARUL BURSA

17 iunie
Ediţia din 15.08.2024
Funcţionarea corectă a 5G şi AI, la mâna factorului uman

CONFERINŢA "DIGITALIZARE ŞI SIGURANŢĂ CIBERNETICĂ" Funcţionarea corectă a 5G şi AI, la mâna factorului uman

George MarinescuCompanii / 17 iunie

Implementarea tehnologiei 5G şi utilizarea pe scară largă a inteligenţei artificiale implică oportunităţi, dar şi riscuri de securitate cibernetică în care acţiunile factorului uman sunt esenţiale pentru funcţionarea corectă a întregului ecosistem din domeniul IT&C, au afirmat participanţii la cea de-a opta ediţie a Conferinţei "Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică", organizată de Grupul de presă BURSA. Marius Săceanu, secretarul general al ANCOM, a arătat că reuşita implementării tehnologiei 5G o vom măsura în momentul în care vom vedea inovaţie peste această tehnologie.

Tricoul lui Ştefan cel Mare nu mai este de vânzare

PLASAMENTE ALTERNATIVE Tricoul lui Ştefan cel Mare nu mai este de vânzare

Marius TiţaInvestiţii Personale / 17 iunie

 Marius Tiţa

Măi, cum să îi spui tu lui Răducioiu, "Minunea blondă"?! Cum, cum?! A intrat în zestrea culturală a omenirii că "Minunea blondă" era numit Balaci, inegalabilul Ilie Balaci, olteanul, craioveanul, imensul talent fotbalistic, legendarul Ilie Balaci. Răducioiu este cel cu guma de mestecat de care i se lipise limba română, când venea prin ţară, după ce începuse să joace în Italia, de nu mai ştia como si dice pe la noi. Chiar dacă te-ai născut foarte recent, ceea ce nu este o vină, nu poţi face astfel de confuzii, verifici, întrebi!

Debutul la EURO 2024 şi castelele de nisip de la Polul Nord

Debutul la EURO 2024 şi castelele de nisip de la Polul Nord

Dan NicolaieSport / 17 iunie

Dan Nicolaie

Echipa naţională debutează azi la EURO 2024, împotriva Ucrainei. Încă putem visa şi ar fi păcat să nu o facem. Vine şi vremea realismului critic, inevitabil, dar până atunci, până la primul fluier al arbitrului, putem clădi câte castele de nisip dorim pe plajele de la Polul Nord. Cunoaştem statisticile, am văzut jocurile, suntem conştienţi de limitele echipei, dar încă avem dreptul să spunem în ciuda oricărei evidenţe "dar dacă...?".

Alexandru Dan, Triumvirate Labs: "Trebuie să avem grijă cum folosim soluţiile AI"

CONFERINŢA "DIGITALIZARE ŞI SIGURANŢĂ CIBERNETICĂ" Alexandru Dan, Triumvirate Labs: "Trebuie să avem grijă cum folosim soluţiile AI"

O.D.Companii / 17 iunie

Legislaţia europeană în domeniul Inteligenţei Artificiale este privită ca o frână de mulţi dezvoltatori din domeniu. Alexandru Dan, cercetător în domeniul AI, CEO Triumvirate Labs, a făcut câteva precizări pe marginea acestui subiect: "Domeniul Intelegenţei Artificiale (AI) este în continuă creştere şi cred că impactul soluţiilor AI este foarte vizibil în viaţa noastră de zi cu zi.

Tudor Cosăceanu, UiPath: "Nivelul digitalizării a crescut foarte mult în sectorul public"

CONFERINŢA "DIGITALIZARE ŞI SIGURANŢĂ CIBERNETICĂ" Tudor Cosăceanu, UiPath: "Nivelul digitalizării a crescut foarte mult în sectorul public"

Andrei IacomiCompanii / 17 iunie

"Este esenţial să implementăm cât mai mulţi asistenţi virtuali, care să facă lucrurile ce ne depăşesc ca volum sau complexitate" 

Nivelul digitalizării a crescut foarte mult în sectorul public, dar încă mai există ministere care nu utilizează soluţii automatizate, a afirmat Tudor Cosăceanu, Regional Vice President România & Moldova la UiPath.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Macro Newsletter 17 Iunie 2024

Macro Newsletter 17 Iunie 2024

Macroeconomie / 17 iunie

Preţurile de consum din Franţa şi-au accelerat creşterea anuală în luna mai 2024, până la 2,3% de la 2,2% în luna precedentă, pe fondul unei stagnări lunare, după un avans de 0,5% în luna anterioară.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo