Zitec, venituri de 6 milioane euro în 2018

I.T.
Companii / 26 februarie 2019

Alexandru Lăpuşan

Alexandru Lăpuşan

Zitec a încheiat anul 2018 cu venituri de 6 milioane euro, în creştere cu 22% faţă de anul precedent.

Pentru anul 2019, compania are în plan dezvoltarea parteneriatelor recente în zona de RPA şi IoT, creşterea activităţii pe pieţele din UK şi USA, şi lansarea Mirro.io, noul produs Zitec, în prima jumătate a anului, potrivit unui comunicat al companiei remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Investiţia în divizia de consultanţă în inovare, de la începutul lui 2018, a adus companiei proiecte noi în portofoliu, atât prin câştigarea de licitaţii internaţionale, reflectate în creşterea cifrei de afaceri la peste 5,2 milioane de euro (o creştere de 17% faţă de 2017), cât şi prin obţinerea de finanţări nerambursabile, reflectate în creşterea de venituri la peste 6 milioane de euro în 2018.

Zitec derulează, în prezent, proiecte pentru Agenţia Spaţială Europeană şi National Health Service Scotland, precum şi proiecte din zona de imagistică medicală, dar şi primul proiect european de realizare a unei curricule blockchain pentru cadre didactice şi antreprenori, BLOCKS.

Printre cei mai importanţi clienţi internaţionali ai Zitec se numără Amadeus, ST Microelectronics, TechSoup, The FundWorks, The Wine Society, Sandton Capital, iar in România: PayU, SameDay Courier, Porsche Romania, Credit Europe Bank, Noriel, Urban Monkey, Depanero sau Network One Distribution.

Divizia de Digital Marketing din cadrul Zitec a continuat. în 2018, creşterea echipei, oferind clienţilor servicii digital marketing end-to-end.

Zitec a început, în 2018, şi dezvoltarea celui de-al doilea produs propriu, după Regista.ro (aplicaţie completă de registratură electronică, folosită, în prezent, în peste 200 de primării din peste 37 de judeţe din ţara noastră).

"Anul 2018 a fost pentru noi un an cu o activitate intensă, în care ne-am concentrat energiile pe multe planuri, cu rezultate foarte bune. Am investit în dezvoltarea portofoliului de clienţi, în servicii noi, în startup-uri, în dezvoltarea Mirro.io, un produs pe care ne pregătim să-l lansăm în prima jumătate a anului. În 2019 pornim cu parteneriate strategice noi în zona de RPA şi IoT, şi urmărim o creştere a veniturilor atât prin creşterea cifrei de afaceri din servicii, dar şi din zona de produse, precum şi obţinerea de granturi europene.", a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO şi co-fondator Zitec.

Anul trecut a însemnat, pentru Zitec, şi investiţia în Instant Factoring, prima platformă fintech românească de factoring lansată în luna aprilie.

InstantFactoring.com a încheiat anul cu un volum de peste 1500 de finanţări acordate în valoare de 2,7 milioane euro, o finanţare de 1,5 milioane euro primită de la un fond de investiţii din USA, dar şi premiul pentru cel mai bun Start-up Fintech al Anului din Europa Centrală în cadrul Central European Startup Awards 2018 de la Varşovia.

Una dintre provocările anului a fost şi mutarea în noul sediu Zitec, în ansamblul de clădiri Timpuri Noi Square.

Zitec este specializată în dezvoltarea de soluţii de afaceri, servicii şi produse tehnologice personalizate, precum şi servicii de digital marketing.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb