ANALIZĂ WIZROM: Prognoze pentru 2020, în materie de soluţii de business

D.F.
Companii / 9 aprilie 2020

Prognoze pentru 2020, în materie de soluţii de business

În doar câteva luni, economia mondială pe care o cunoşteam s-a transformat radical, pe măsură ce o serie de factori diferiţi, precum accelerarea globalizării, cerinţa angajaţilor pentru un mediu de lucru mai flexibil şi, desigur, pandemia de coronavirus au creat, împreună, o "furtună perfectă", informează un comunicat remis Redacţiei.

Este greu de estimat, în momentul de faţă, impactul economic al acestei crize. Este evident, însă, că paralizarea traficului aerian, întreruperile lanţurilor de aprovizionare şi reaşezarea forţată a forţei de muncă din atâtea ţări vor avea impact asupra producţiei, consumului şi creşterii economice din acest an. În plus, schimbările din aceste săptămâni vor influenţa strategia multor companii şi vor transforma modul în care vom lucra atunci când se va încheia starea de urgenţă şi lucrurile vor reveni la un nou normal, este de părere Wizrom Software, dezvoltator şi integrator de soluţii IT pentru afaceri din România.

Adrian Bodomoiu, manager general al Wizrom Software, a punctat: "Traversăm un moment foarte sensibil, un punct de inflexiune pentru noi ca oameni, dar şi pentru mediul de business. Această criză a adus la suprafaţă o serie de provocări la un nivel fără precedent şi a impus schimbări rapide în modul tuturor de a ne mişca, a interacţiona sau a ne desfăşura activitatea. A fost un moment care a scos în evidenţă foarte clar avantajele pe care tehnologia pe care le poate oferi - chiar dacă interacţiunea umană directă nu poate fi înlocuită 100%, acele companii care deja făcuseră paşi către un viitor bazat pe tehnologe au fost mai bine pregătite pentru a înfrunta perioada de criză şi chiar a reduce, pe alocuri, impactul său".

Automatizarea nu doar înlocuieşte anumite procese manuale, ci potenţează capabilităţile angajaţilor şi susţine trecerea operaţiunilor de business la nivelul următor. Automatizarea începe să aibă sens, financiar şi din punct de vedere al productivităţii, în toate sectoarele economice, însă în mod particular în zona de producţie. Companiile manufacturiere, spre exemplu, se vor orienta mai mult, după această perioadă, către soluţii sofisticate de automatizare pentru a putea preîntâmpina efectul negativ al unor noi perturbări în activitate.

Această pandemie a reliefat foarte clar nevoia de a controla mai bine cantităţile imense de date pe care le au companiile şi de a le utiliza mai bine. Sistemele de business intelligence includ numeroase capabilităţi, de la cele mai des utilizate, precum extragerea de rapoarte şi analize, la unele mai complexe, de identificare de tendinţe şi realizarea de previziuni şi scenarii viitoare. Contextul actual a subliniat importanţa insight-urilor corecte pentru a lua decizii critice de business, mai uşor, aproape în timp real şi într-un mod scalabil pentru diferite linii de business.

Această tendinţă nu este, evident, una nouă pentru acest an, însă, din nou, vom vedea o accelerare rapidă a implementărilor de soluţii bazate pe cloud. Acestea vor fi văzute de companii şi ca o modalitate de a se pregăti pentru alte perioade similare celei prezente, astfel încât să se asigure că îşi vor putea desfăşura activitatea cu mai puţine întreruperi şi cu productivitate crescută. Reorientarea către cloud va fi vizibilă în toate tipurile de software de business, de la cele ce susţin activităţile de marketing la vânzări, contabilitate şi HR.

Dacă privim aceste tendinţe tehnologice per ansamblu, devine evidentă convergenţa şi interoperabilitatea lor. Companiile care vor înţelege aceste direcţii şi vor integra holistic aceste procese tehnologice cu strategia lor de business vor avea doar de câştigat în 2020 şi anii ce vor urma.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb