Cosmopolis cumulează investiţii de peste 350 milioane de euro

C.B.
Companii #Construcţii / 21 ianuarie 2020

 Cosmopolis cumulează investiţii de peste 350 milioane de euro

Cosmopolis va ajunge la finalul acestui an la peste 4.100 de locuinţe finalizate şi o comunitate de peste 10.000 de locuitori, în urma unor investiţii cumulate de peste 350 de milioane de euro, se arată într-un comunicat al SVN România , remis Redacţiei noastre.

Gabriel Voicu, director de vânzări SVN România şi project manager Cosmopolis, a declarat: "În fiecare an depăşim o nouă bornă în dezvoltarea Cosmopolis. Cosmopolis nu este doar un proiect rezidenţial, este o comunitate extrem de numeroasă, este un stil de viaţă unic, un model de dezvoltare şi o piatră dintr-o Românie mai frumoasă. Povestea Cosmopolis va continua încă cel puţin 10 ani, la final urmând ca proiectul să fie primul oraş nou dezvoltat în ţară în perioada post-decembristă."

Potrivit sursei citate, în 2020 va fi finalizată o serie întreagă de noi facilităţi precum construcţia clădirii în care va funcţiona şcoala primară de stat, prima de acest fel dintr-un proiect rezidenţial local.

De asemenea. în 2020, va fi inaugurat şi al doilea drum de ieşire din proiect înspre localitatea Tunari, vor fi dezvoltate noi drumuri în cadrul proiectului precum şi 7 noi piscine.

Gabriel Voicu a adaugat: "Rezultatele înregistrate în 2019 sunt foarte bune, mai ales dacă ţinem cont de începutul de an anevoios, cu plafonarea gradului de îndatorare şi majorarea dobânzilor. 2020 a debutat într-un climat general mult mai pozitiv comparativ cu 2019 şi estimăm că vom înregistra şi în acest an un rezultat excelent."

Totodată, în cadrul Cosmopolis sunt disponibile la vânzare peste 30 de tipuri de unităţi rezidenţiale, de la studiouri duble, cu două camere şi o suprafaţă construită de 52 de metri pătraţi.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb