Grupul Saint-Gobain primeşte certificarea "Angajator de Top"

C.B.
Companii / 3 februarie 2020

 Grupul Saint-Gobain primeşte certificarea "Angajator de Top"

Grupul Saint-Gobain a fost desemnat, pentru al cincilea an consecutiv, "Angajator de Top" la nivel global, fiind una dintre cele 13 companii din întreaga lume care a primit această recunoaştere, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Claire Pedini, Vicepreşedinte Resurse Umane şi Transformare Digitală, a afirmat:

"Certificarea Angajator de Top reprezintă o adevărată oportunitate pentru Saint-Gobain de a-şi intensifica politica de resurse umane şi, mai precis, politica dezvoltării talentelor şi a promovării bunăstării în cadrul Grupului. Aceste rezultate sunt susţinute şi de sondajul nostru intern global: 87% dintre angajaţii noştri spun că sunt mândri să lucreze pentru Saint-Gobain şi anticipează că vor continua să lucreze în cadrul Grupului în următorii doi ani. În ultimii cinci ani, această recunoaştere ne-a motivat să progresăm. Certificarea din acest an a Orientului Mijlociu este o etapă nouă de care suntem foarte mândri. "

Ovidiu Păscuţiu, Director General al Grupului Saint-Gobain în România, a menţionat la rândul său: " "Suntem onoraţi să fim recunoscuţi şi în acest an drept Angajator de Top, o nominalizare cu atât mai importantă cu cât vine din partea unei organizaţii internaţionale de prestigiu. Dorim să răspundem cât mai bine nevoilor angajaţilor noştri, de aceea, implementarea cu succes a strategiilor şi programelor de dezvoltare profesională şi de planificare a carierei reprezintă în continuare o prioritate pentru companie."

Top Employers Institute, o organizaţie independentă, acordă distincţia Top Employer Global companiilor pe care le-a certificat în cel puţin 20 de ţări şi pe mai multe continente. În stabilirea companiilor desemnate, institutul evaluează 600 de indicatori ai condiţiilor de lucru pentru fiecare din cele 35 de ţări, şi anume: Argentina, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, China, Columbia, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, India, Indonezia, Irlanda, Italia, Japonia, Malaezia, Mexic, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Arabia Saudită, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Thailanda, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Regatul Unit şi Statele Unite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb