Hagi crede că Farul nu mai are şanse la titlu

O.D.
Sport / 18 septembrie 2023

 Hagi crede că Farul nu mai are şanse la titlu

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, crede că Farul nu mai are şanse la titlu şi va încerca să lupte pentru play-off.

"Nu o să stau să mă agăţ de un lucru care a fost aşa cum a fost... Practic a fost simulare. Eu cred că puteam să batem şi să câştigăm lejer dacă eram noi. Nu ştiu ce am mai reproşat arbitrului. Eu am conducere şi ea trebuie să iasă, să vorbească. Eu am auzit de la tot stadonul că a fost simulare şi nu a fost penalti. Eu ce să mai spun? Dacă arbitrul a dat, a dat. Nu mai există respect, nu mai exista nimic. Am primit cartonaş galben la primul fault, noi am primit o sută de faulturi, ei nu au primit nimic. Şi asta jucînd acasă! Înseamnă că sunt lucruri pe care nu le mai înţeleg. Totul durează însă o zi. Mâine o luăm de la capăt. Dacă nu ai puterea să revii... Trebuie să strângem rândurile şi să redevenim noi, cei de anul trecut. Campionatul s-a pierdut, după ce am văzut în seara asta. Acum trebuie să evaluăm situaţia... dacă în seara asta, acasă, am primit ce am primit, vă daţi seama...", a declarat Gheorghe Hagi.

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, dintr-un penalti contestat de gazde.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. UN CIOBAN-BECALI,la CURTEA REGELUI HAGI. O asa OBRAZNICIE nu sa mai pomenit. Pai cum sa te duci in curtea REGELUI cu CIOBANII tai si sa bati CETELE de RAZBOINICI ai REGELUI. Nu a fost PENALTI,asa cum a declarat si fostul arbitru STELAR din VASLUI LO BEL(ITU)O. Acest lucru este prea mult pentru OBRAZNICIA CIOBANILOR. Pai tot ce misca/n tara asta,raul-ramul,este tot numai al regelui. PRESA,aservita,nu mai conteneste cu LINSAJUL la adresa lui COLTESCU,insa cand ARGENTINA a castigat un CAMPIONAT MONDIAL cu un gol inscris cu mana de ISUS MARADONA,arbitrul nu a fost pus la STAPUL INFAMIEI si nici nu a fost IMPUSCAT. Oare cate erori nu se intampla in orice sport si lumea merge inainte numai la noi,REGELE,poate sa JIGNEASCA pe orcine, doar pentru ca echipa lui sa castige cu orice pret. DEMOCRATIE de tip STALINIST in fotbalul romanesc. Ne lasam JIGNITI,SCUIPATI facuti TIGANI pe oriunde joaca spotuivii romani in strainatate,iar cei care conduc destinele SPORTULUI ROMANESC se fac ca nu aud. Cand SUPORTERII ROMANI,raspund cu aceeasi moneda,DIRIGUITORII SPORTULUI ROMANESC se fac ca PLOUA,intrucat ei,sunt platiti cu niste ARGINTI RUGINITI pentru ca fac parte din conducerile unor FEDERATII DIRIGUITOARE care PASTORESC SPORTUL EUROPEAN si MONDIAL. ROMANII ,mai sunt CETATENI EUROPENI,sau sunt niste ABORIGENI,veniti de pe PLAIURILE lui VLAD DRACULA.? UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE.!

    si bani si titlu nu merge

    Sa nu retrogradeze. Ar fi pacat sa pierdem o echipa cu 1000 de fani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb