Marcel Boloş: " Nu sunt de acord ca angajaţii cu venituri foarte mari să primească şi diferite beneficii suplimentare"

D.R.
Politică / 11 august 2023

 Marcel Boloş: " Nu sunt de acord ca angajaţii cu venituri foarte mari să primească şi diferite beneficii suplimentare"

Angajaţii cu venituri foarte mari nu ar trebui să primească şi diferite beneficii suplimentare, la care omul de rând nu ajunge nici să spere, afirmă ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, informează Agerpres.

Ministrul a declarat:"La prima oră am fost acolo, am reuşit să ajung azi la două trezorerii din Bucureşti. În câteva minute holul s-a umplut de oameni, cu care am reuşit să stau de vorbă. Am putut să mă aflu în mijlocul lor şi să văd cum lucrează, să înţeleg provocările cu care se confruntă şi să împărtăşim câteva zâmbete pe parcurs. Două aspecte au fost de mare interes şi am vrut să fie clare: toţi îşi primesc salariile şi nu vor fi probleme cu plăţile; niciun angajat nu va fi în situaţia să dea examen pentru a-şi păstra postul. Un lucru cu care le-am spus însă că nu sunt de acord şi pe care îl voi susţine în continuare este ca angajaţii cu venituri foarte mari să primească şi diferite beneficii suplimentare, la care omul de rând nu ajunge nici să spere. Ei, fiind inima financiară a ţării, ştiu mai bine decât orice altă instituţie cât de necesară este reforma aparatului central, reducerea de cheltuieli şi încadrarea în deficitul bugetar asumat", conform sursei citate.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Reducem salarii casa cumparam arme...frumos!? Castiga industria militara de peste hotare. In loc sa ridicam nivelu de trai tottaiem. Si mie mi-ati taiat cu 50% si nu a fost nimeni caresa ne apere toti ne-au sarit in cap ne-au facut si lege speciala casa ne potoleasca. Cum sa scazi niste drepturi salariale castigate? Nu e legal si nici moral. Nu aveti bani creati bani din neant, precum bancile comerciale carora le-ati cedat acest drept regalian al statului de a bate moneda.Statele au devenit sclave ale sistemului financiar international care creeaza bani, pardon credite din neant.

    1. Si crezi ca ar trebui sa vina rusii sa ne "elibereze" si pe noi,nu-i asa?Suntem dispretuiti de toate tarile tocmai pt ca suntem slabi si economic si militar si atat de prosti incat nici nu intelegem sa fim altfel...Auzi la el ca nu ne trebuie arme! Am avea nevoie de super-arme datorita pozitiei geografice a tarii noastre si contextului international...Super-arme !Dar suntem prea prosti sa intelegem asta si vom sfarsi,ca intotdeauna in istoria noastra,sa ne hotarasca altii soarta!

    Desteptarea! Ne controleaza prin imprumuturi fictive si ne creeaza datorii fictive. Daca suntem prosti sa le rambursam cu dobanzi si comisioane cu tot, bravo lor! Prostia se platetse scump! Tezirea din somnul cel de moarte!

    1. datorii fictive?? ce-i asta/la finate ar trebui sa fie niste.. finantisti , nu?

      mai cauta si tu...despre credite fictive...cap patrat!

      Nu m-ar deranja deloc să aflu de la guvernanaţi, într-un buletin lunar, ce proiecte s-au pus deja în lucru pentru îndiguirea şi eventual reducerea mareei sărăcirii sociale care mătură România, pentru apropierea de cerinţele secolului al XX-lea, măcar, în materie de transporturi şi de structuri urbane de dezvoltare, ce programe au fost derulate şi cu ce efecte măsurabile pentru consolidarea şi dezvoltarea agriculturii ca ocupaţie de secol al XXI-lea, nicidecum de secol al XVIII-lea în drum spre al XIX-lea, cum se face acum la noi; cum se dezvoltă infrastructurile şi programele de îngrijire a sănătăţii cetăţenilor, de conservare şi dezvoltare a zestrei de sănătate publică. Ce s-a făcut pentru promovarea CULTURII, nu doar cu C mare, ci cu toate literele mari! Subcultura se mişcă şi singură, repede şi binişor, nu mai e nevoie de investiţii şi de susţinere din partea instituţiilor publice! Cultura este cea în suferinţă, parcată deja în pavilionul muribunzilor din ordinele noilor vătafi ai "benchmarkurilor" de postmodernitate cu care ne-am pricopsit în locul fostei pletore de arnăuţi ai purităţii culturii socialiste!

      Statul roman are credite cat se poate de reale nu fictive. cu creditori reali care-si vor banii inapoi cu dobanda. banii s-au luat si s-u papat inclusiv pe salarii la unii care cred ca staul are credite fictive.

      creditori sunt chiar fondurile noastre de pensii, bancile romanesti si internationale, persoane fizice, prin fidelis si tezaur sau toti astia-s fictivi? 

    Nici noi nu suntem,dar astea lucruri nu pot fi schimbate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb