MedLife a finalizat una dintre cele mai mari tranzacţii din domeniul medical din România, cumpărând integral divizia de servicii medicale Polisano

M.D.
Companii / 4 aprilie 2018

 MedLife a finalizat una dintre cele mai mari tranzacţii din domeniul medical din România, cumpărând integral divizia de servicii medicale Polisano

Conform comunicatului de presă remis către Redacţie, MedLife anunţă finalizarea tranzacţiei de cumpărare a pachetului de 100% de acţiuni a diviziei de servicii medicale Polisano, companie din top 10 cei mai mari operatori de servicii medicale din România, ca urmare a aprobării acesteia de către Consiliul Concurenţei.

"Suntem foarte multumiţi să anunţăm încheierea acestei tranzacţii. Din acest moment, MedLife devine lider detaşat şi la nivelul regiunii Transilvania, cu peste 60 milioane de euro cifră de afaceri numai în această zonă geografică şi finalizează cu succes una dintre cele mai relevante şi complexe acţiuni de pe piaţa serviciilor medicale din România. Totodată, încheiem un ciclu de transformare a companiei într-o organizaţie naţională de anvergură ce poate acoperi multidisciplinar cea mai mare parte a serviciilor medicale de bază. Suntem convinşi că această dezvoltare a dinamizat întreaga piaţă de servicii medicale din România şi calitatea actului medical în sine. De asemenea, credem că această dezvoltare a adus în viaţa a milioane de români o şansă în plus la sănătate şi creşterea calităţii vieţii", a declarant Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO al MedLife.

Înfiinţat în anii '90, Polisano este primul grup complet integrat din domeniul medical din România. Acesta include o serie de patru clinici cu laboratoare proprii situate în Bucureşti şi Sibiu, dar şi un spital privat - Spitalul European Polisano din Sibiu - recunoscut ca fiind unul dintre cele mai moderne şi mai performante unităţi spitaliceşti din România.

"Dincolo de o companie care a performat foarte bine, preluăm prin această tranzacţie o echipă extraordinară de medici care se alătură sistemului MedLife pentru a contribui la consolidarea celei mai puternice platforme medicale private de diagnostic şi tratament chirurgical din România. Suntem încrezători că românii vor continua să ne considere prima opţiune în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor medicale, iar promisiunea noastră este aceea că vom continua să punem pe primul loc pacientul şi, alături de întreaga noastră echipă, să oferim servicii medicale la standarde similare cu cele oferite de orice altă unitate de prestigiu din lume", a declarat Mihai Marcu, CEO MedLife.

MedLife a realizat prima achiziţie în 2011 prin cumpărarea pachetului majoritar din grupul de firme PDR Braşov. În cei 8 ani, compania a derulat 19 achiziţii, fiind, probabil, operatorul medical cu cea mai mare expertiză de cumpărare şi integrare a unui grup de companii sau firme medicale. Ultima achiziţie anunţată a fost Solomed, un grup de clinici de servicii medicale prezente pe piaţa din Piteşti, Costeşti şi Curtea de Argeş.

Consultanţii MedLife în tranzacţia Polisano au fost TaxHouse pe partea de consultanţă fiscală şi Dima&Asociaţii pe partea de consultanţă juridică. Consultanţii vânzătorului au fost PWC pe partea de consultanţă în tranzacţie şi David&Baias pe partea de consultanţă juridică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb