Samsung Techwin prezintă o uluitoare gamă de noi camere digitale

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 31 august 2007

Seria NV oferă caracteristici îmbunătăţite şi un design stilat

Samsung Techwin (CEO Joong-Koo Lee, www. samsungtechwin.co.kr), lideri în inovaţie pe piaţa camerelor digitale de înaltă calitate, a anunţat astăzi lansarea noii serii de camere digitale NV. Cele trei modele noi - NV20, NV15 şi NV8 - oferă imagini de o eleganţă excepţională prin intermediul sistemului de stabilizare Fast ASR (Advanced Shake Reduction) şi a tehnologiei Auto Contrast Balance.

Seria NV oferă camere digitală de ultimă oră cu lentile Schneider de înaltă rezoluţie (12.1 megapixeli, 10.1 megapixeli sau 8.1 megapixeli). Seria NV, reactualizată cu aceste noi modele, oferă produse în culori deosebite - negru regal şi argintiu-metalizat, special create de centrul Samsung de design, şi cu un finisaj lucios ce completează aspectul elegant şi sofisticat.

Caracteristica Auto Contrast Balance (ACB), care compensează automat strălucirea excesivă a obiectelor prin analiza diferenţele de intensitate a luminii, permite redarea cu acurateţe a detaliilor, chiar şi în cazul imaginilor în care subiectul este plasat în faţa unei puternice surse luminoase.

Mai mult, tehnologia Fast ASR, oferită în exclusivitate de Samsung, permite obţinerea unor imagini clare, deloc estompate, cu o viteză rapidă, de mai puţin de 1 secundă. Interfaţa inovatoare Smart Touch uşurează selectarea şi ajustarea funcţiilor, prin intermediul diverselor combinaţii ale tastaturii în formă de L.

Pe lângă caracteristicile specifice fotografiei manuale, modelele NV20, NV15 şi NV8 oferă funcţii precum Face Recognition AF & AE, pentru obţinerea celor mai bune portrete, şi Red-eye Fix, care elimină automat efectul de "ochii roşii" din fotografii. Mai mult, utilizatorii pot crea materiale video şi animaţii GIF de înaltă calitate, în timp ce funcţia de fotografiere a obiectelor în mişcare permite surprinderea unei serii de până la 20 de fotografii, cu o viteză de 7 cadre pe secundă. În plus, sistemul de alimentare cu energie electrică permite în mod încărcarea camerei de la sursă, dar şi de la un laptop sau un PC.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.samsungcamera.com sau www.samsungtechwin.com

Despre Samsung Techwin

Samsung Techwin Co., Ltd. este lider global în industria camerelor digitale, a imaginilor optice şi digitale, a materialelor pentru semiconductori, a tehnologiilor pentru suprafeţe, motoare de avioane, tehnologii pentru maşini de precizie. În 2006, compania a anunţat venituri de 3,08 miliarde USD şi un profit net de 0,17 miliarde USD. Având aproximativ 5.000 angajaţi în întreaga lume, compania este alcătuită din şase unităţi principale de business: Digital Camera Business, Imaging Business, Semiconductor Materials Business, Surface Mount technology Business, Power System Business şi Defense Program. Recunoscut ca fiind unul dintre brand-urile globale cu cea mai rapidă creştere, Samsung Techwin este lider în producţia de camere digitale, module de camere pentru telefoane mobile, sisteme pentru camere de securitate şi lentile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb