SelfPay şi AKTA, nou parteneriat strategic

T.T.
Companii / 8 iulie 2019

 SelfPay şi AKTA, nou parteneriat strategic

SelfPay, liderul local al pieţei de Staţii de Plată de tip self-service, anunţă semnarea unui nou parteneriat cu încă un operator telecom naţional care oferă servicii integrate de televiziune, telefonie şi internet: AKTA, brandul sub care operează Digital Cable Systems şi AKTA Telecom, potrivit unui comunicat al companiei.

Ca urmare a acestui acord de parteneriat, clienţii AKTA au posibilitatea să-şi plătească facturile, fără comision, la peste 4.200 de Staţii de Plată SelfPay din întreaga ţară.

Pe lângă clasica scanare a codului de bare de pe factură, clienţii AKTA se pot identifica şi prin introducerea manuală a codului de client în interfaţa Staţiei de Plată SelfPay. Clienţii AKTA pot plăti cu numerar, bon de rest sau prin intermediul aplicaţiei mobile SelfPay la oricare dintre cele peste 4.200 de Staţii de Plată SelfPay, dar şi cu cardul sau prin Apple Pay la Staţiile de Plată SelfPay dotate cu POS.

În prezent, clienţii celor mai reprezentative companii din industria telecom îşi pot plăti facturile prin reţeaua de Staţii de Plată SelfPay.

Staţiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile reţele de retail, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate şi sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

SelfPay deţine cea mai mare reţea de Staţii de Plată de tip self-service din ţara noastră, oferind clienţilor o abordare omnichannel pentru a le întâlni cât mai eficient nevoile.

AKTA este brandul sub care operează Digital Cable Systems S.A. şi AKTA Telecom S.A., companii care furnizează, servicii Quad Play (televiziune prin cablu, internet, telefonie fixă şi mobila) clienţilor rezidenţiali şi de business.

Companiile operează în peste 3000 de localităţi din 35 de judeţe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb