ULTIMUL TREND IN MATERIE DE TARGURI SI EXPOZITII:  STUDIO MOBIL LIVE

M.A.
Comunicate de presă / 5 noiembrie 2019

 STUDIO MOBIL LIVE

Toamna se numara... targurile si expozitiile. Deobicei finalul verii marcheaza intrarea intr-un nou val de targuri si expozitii, evenimente organizate pe diferite teme de interes. De la targuri de nunti sau cadouri, la targuri culinare sau pentru copii, toate aceste evenimente atrag mii si mii de spectatori dornici sa afle noutatiile din toate domeniile.

Ce faci daca evenimentul tau este unul organizat locat, insa cu adresabilitate catre toata populatia Romaniei?

Iti prezentam in continuare ultimul trend in materie de targuri si expozitii, astfel incat sa nu ratezi oportunitatea de a te face cunoscut si catre cei care nu reusesc sa ajunga la evenimentul tau: STUDIO MOBIL LIVE

Continutul LIVE din cadrul unui studio mobil, poate fi transmis pe retelele sociale (Facebook, Youtube), fie chiar si pe TV, in cazul in care evenimentul este pe o nisa a unei televiziuni pe acelasi domeniu de interes. Astfel, expunerea de care te vei bucura este una foarte mare, retelele sociale apreciaza mai mult continutul LIVE decat postarile clasice. Vei ajunge la un numar mai mare de oameni in acest fel.

Deasemenea, in cadrul LIVE-urilor vei putea avea invitati din cadrul expozantilor, vei putea avea reclame video ale lor, aceasta fiind chiar si o forma de monetizare pe care o poti include in taxa de participare a evenimentului.

Contentul video generat dupa terminarea live-ului, va ramane pe retelele sociale, astfel incat si dupa terminarea evenimentului, informatiile de interes vor ramane stocate.

Cu ocazia live-urilor, vei avea ocazia sa convingi pe cei care privesc, sa vina la eveniment, crescand astfel interesul participantilor catre eveniment.

Un studio mobil LIVE presupune o echipa intreaga: cameramani, regizor de montaj, sunetist, asistenti tehnici; de un decor adecvat, dar si un prezentator care va modera discutiile cu invitatii. Un prezentator cu notorietate nationala va creste interesul pentru eveniment. Toate acestea pot fi asigurate de echipa - ANVERGURA specializata in transmisiuni LIVE de la evenimente.

In cazul in care esti interesat de realizarea unui studio mobil live in cadrul evenimentului tau, ANVERGURA iti sta la dispozitie pentru mai multe detalii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb