1000 de elevi şi studenţi merg la locul de muncă dorit

Ziarul BURSA #Companii / 2 februarie 2005

Junior Achievement România lansează în România, simultan cu US, Canada şi ţări din Uniunea Europeană, a patra ediţie a programului internaţional "Job Shadow Day". Încercînd să ofere tinerei generaţii răspunsuri posibile la întrebările "Unde vreau să lucrez după ce termin şcoala? Care este cel mai potrivit loc de muncă pentru mine?", proiectul "Job Shadow Day" facilitează accesul elevilor şi studenţilor la lumea reală a locurilor de muncă din economia de piaţă.

Pe lîngă secţiunile tradiţionale "Parteneri pentru o zi" (pentru elevii din ultimul an de liceu) şi "Manager pentru o zi" (pentru studenţii din anii terminali), anul acesta li se oferă tinerilor şansa de a participa la două secţiuni noi, "Acces la training" şi "Acces la internship".

Programul a fost extins de la 100 de tineri participanţi, în ediţiile trecute, la 1000 în prezenta ediţie, elevi şi studenţi care au fost selectaţi pe baza aplicaţiei, interviului, participării la un seminar de orientare, precum şi a unui eseu de motivare a opţiunii de carieră. Cei 1000 de tineri vor fi repartizaţi, în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară, pe etape, în perioada februarie-iulie 2005, în posturile oferite de companii, conform principiului "omul potrivit la locul potrivit".

Au răspuns, pînă acum, invitaţiei de participare la proiect, oferind astfel o şansă tinerei generaţii şi reconfirmînd buna tradiţie a implicării active în viaţa comunităţii: A&D Pharma, Agenţia Naţională de Presă Rompres, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Aims Human Capital România, Allianz-ţiriac Asigurări, Asebuss, Avon Cosmetics România, BCR Leasing, Brandient Consult, Camera de Comerţ Americană în România, Cotidianul Ziarul, Ella Turism Rom-Ital, Grupul de Presă Bursa, Hewlett Packard România, Hollywood Multiplex Operations, Icon Advertising, Ipsos New Media Research, Lugera&Makler, Manpower România, McDonald"s Ro-mânia, Metro Cash&Carry România, Muntenia Global Invest, Nestle România, New Concept Travel, Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, Salans, Societatea "R", Softwin România, Teatrul Odeon, Velvet Medical Clinic. Alte companii se vor alătura proiectului, în perioada următoare, în Bucureşti, precum şi în oraşele participante pînă în prezent: Bîrlad, Braşov, Cluj, Constanţa, Timişoara, Suceava.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb