19,5 milioane euro cifră de afaceri pentru TCE

C.P.
Companii #Transporturi / 26 februarie 2010

TCE, divizia care operează afacerile de transport şi logistică în cadrul Grupului RTC, a încheiat anul 2009 cu o cifră de afaceri de 19,5 milioane euro, cu 15% mai mare faţă de cea din anul precedent, când rulajul a ajuns la 17 milioane euro, arată un comunicat remis redacţiei.

Sorin Sofian, directorul general al TCE, a declarat: "Rezultatele cu care am încheiat anul 2009 au fost peste estimările noastre. După ce în primele şase luni ale anului, TCE a fost puternic afectat de criză, vânzările au revenit în ultimul trimestru, depăşind, astfel, rulajul de 18 milioane euro estimat de noi pentru 2009".

Din perspectiva numărului total de transporturi, TCE a realizat, anul trecut, 4,5 milioane de livrări, din care cea mai mare pondere, de peste 70%, a fost deţinută de colete (cu un număr total de 3,3 milioane). Plicurile trimise în regim de curierat au reprezentat 1 million de trimiteri pe tot anul, iar trimiterile poştale au depăşit 16 milioane de trimiteri.

Compania a trecut printr-un lung proces de eficientizare a activităţii, de reducere a costurilor şi de menţinere sub control a efectelor crizei. Procesul va continua şi în 2010, când TCE îşi va organiza activităţile pe structura de holding.

Pentru 2010, şeful TCE mizează, în varianta cea mai pesimistă, pe menţinerea cifrei de afaceri la 20 milioane euro şi un profit net de 4%. În varianta optimistă, care ia în calcul revenirea pieţei în a doua jumătate a anului, rulajul TCE va creşte cu 10-20%.

Domnul Sofian a menţionat: "Am intrat în 2010 mult mai stabili, iar rezultatele vor continua să confirme că direcţia pe care o urmăm este cea corectă. Dacă 2009 a fost un an al supravieţuirii şi reorganizării, pentru 2010 avem două obiective majore: profitabilitatea şi creşterea calităţii serviciilor noastre, astfel încât procentul de livrare în 24 de ore să ajungă la 98%".

Strategia de dezvoltare pentru anul în curs ia în calcul revenirea direcţiilor de business aflate în scădere în 2009 - transportul de colete şi paleţi - şi creşterea serviciilor de warehousing, spedition şi post. Astfel, peste 50 de procente din rulajul acestui an vor avea ca sursă trasportul de colete şi paleţi şi aproximativ 30 de procente serviciile poştale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb