240 de expozanţi la "Târgul de Turism al României"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 25 martie 2010

Târgul de Turism al României care se va deschide astăzi la Romexpo poate fi vizitat atât de publicul larg, cât şi de specialişti din domeniul turismului şi din domeniile conexe, de la operatori şi agenţii de turism, la organizatori de evenimente, staţiuni turistice, furnizori de servicii sau edituri şi publicaţii de profil. Cu peste 240 de expozanţi din 18 de ţări înregistraţi la prezenta ediţie, Târgul de Turism al României se desfăşoară pe o suprafaţă de 10.000 mp.

Ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, va participa astăzi la deschiderea oficială a Târgului de Turism al României 2010 - ediţia de primăvară. Aflat la cea de-a XXIII-a ediţie, Târgul de Turism al României, organizat de Romexpo şi având ca parteneri Camerele de Comerţ şi Industrie din Româ-nia, se va desfăşura în perioada 25-28 martie 2010, sub patronajul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. România va fi prezentă la această manifestare expoziţională cu un stand amenajat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului pe o suprafaţă de 100 mp, situat în pavilionul central.

Ministerul promovează, în cadrul campaniei "Turist în Ro-mânia", cele mai importante destinaţii şi tipuri de turism din România, dar şi programele de oferte speciale agreate de asociaţiile patronale şi profesionale din turism, care presupun reduceri de tarife pentru pachetele turistice. De asemenea, la standul României vor fi partenerii tradiţionali ai ministerului - asociaţii patronale, profesionale şi de promovare din turism, care vor oferi informaţii despre vacanţele de Paşte, de 1 Mai şi din sezonul estival.

Anul acesta, standul României găzduieşte Asociaţia "Depresiunea Horezu" şi Administraţia Parcului Naţional Apuseni, care promovează cele două destinaţii româneşti premiate în cadrul programului european EDEN - Destinaţii Europene de Excelenţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb