25% din apartamentele ansamblului North Avenue by A|B Imobiliare au fost (pre)contractate într-o lună

F.D.
Companii / 29 august 2022

25% din apartamentele ansamblului North Avenue by A|B Imobiliare au fost (pre)contractate într-o lună

A|B Imobiliare anunţă că pentru circa 25% din apartamentele disponibile spre vânzare în cadrul ansamblului rezidenţial North Avenue, din Capitală, au fost semnate rezervări sau antecontracte de cumpărare - în aproximativ o lună de la lansarea oficială a vânzărilor. North Avenue by A|B Imobiliare este un complex rezidenţial exclusivist, situat în nordul Bucureştiului, în zona Voluntari-Pipera, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, proiectul dezvoltat de A|B Imobiliare va fi alcătuit din două imobile rezidenţiale, structurate pe un regim de înălţime P+5E+6R+7R. Acestea vor avea un total de 101 apartamente - cu două, trei şi patru camere, dar şi penthouse-uri mai spaţioase. În momentul de faţă, ambele blocuri cuprinse în proiect se află în construcţie, termenul de finalizare pentru acestea fiind prevăzut pentru luna decembrie aanului 2023.

"Interesul crescut de care s-a bucurat - şi continuă să se bucure - ansamblul North Avenue, chiar imediat după demararea oficială a vânzărilor, reprezintă o importantă confirmare pentru noi: ne arată că avem un concept cu adevărat exclusivist, ce reuşeşte să răspundă aşteptărilor ridicate ale segmentului de public căruia se adresează. Credem că acesta captează atenţia cumpărătorilor, persoane cu venituri superioare, atât prin factorul localizare (datorită proximităţii faţă de polul de business al Bucureştiului), cât şi prin conceptul arhitectural deosebit şi calitatea superioară a materialelor şi dotărilor incluse în proiect", a declarat Costina Petrescu, CEO ImoPR, promotor exclusiv al North Avenue by A|B Imobiliare.

Apartamentele cu două camere din cadrul ansamblului vor avea suprafeţe cuprinse între aproximativ 64 şi 99 de metri pătraţi, cele cu trei camere se vor încadra între circa 91 şi 197 de metri pătraţi, iar cele cu patru camere, între 192 şi 205 metri pătraţi. Cele trei penthouse-uri, pe de altă parte, sunt desfăşurate pe 2 etaje şi au suprafeţe cuprinse între 487 şi 503 metri pătraţi. Toate apartamentele sunt prevăzute cu terase spaţioase, chiar două per unitate locativă, suprafeţele acestora ajungând până la 89 de metri pătraţi.

În corelaţie cu finisajele de calitate net superioară, fiecare apartament va dispune de sistem smart home şi sistem de încălzire prin pardoseală. În plus, proprietarii vor putea achiziţiona una dintre cele 20 de boxe de depozitare incluse în proiect. Ambele blocuri vor avea faţadă ventilată, soluţie recunoscută pentru faptul că încetineşte considerabil degradarea în timp a exteriorului clădirilor. Printre facilităţile North Avenue by A|B Imobiliare se numără cele 123 de locuri de parcare, spaţiile verzi extinse (un total de peste 1.100 de metri pătraţi, incluzând parcul privat), serviciile de concierge, dar şi componenta de servicii, reprezentată de sala de sport şi cafeneaua de lux ce vor fi incluse în proiect, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb