3 spa-uri din Covasna în care sănătatea ta dă mâna cu Natura

A.B.
Miscellanea / 24 martie 2021

3 spa-uri din Covasna în care sănătatea ta dă mâna cu Natura

Covasna, locul în care sănătatea ta dă mâna cu Natura

Destinaţia de astăzi este judeţul Covasna, pregătit să ofere experienţe autentice în natura neatinsă. În primul rând, aici este locul din care izvorăsc sute de izvoare de apă minerală, folosite atât pentru curele interne, cât şi pentru cele externe. Foarte importantă în această perioadă este imunitatea, iar resursele terapeutice naturale care se regăsesc aici ajută la creşterea acesteia, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Dacă nu te-am convins că poţi folosi Natura ca un aliat pentru îmbunătăţirea stării de sănătate, află că băile cu apă minerală ajută la îmbunătăţirea circulaţiei periferice, iar combinate cu mofetele se creează un efect vasodilatator. Gazul mofetic, cunoscut şi ca gaz vindecător, provine din activitatea post-vulcanică, fiind o emanaţie de gaze, mai ales din dioxid de carbon şi este folosit în tratamentul balnear.

Când ne hotărâm să plecăm în vacanţă, ne gândim în primul rând să optăm pentru o destinaţie care să ne ajute să scăpăm de stres. Şi cum altfel putem face acest lucru dacă nu să căutăm zone de SPA menite să ne ofere relaxarea de care avem nevoie?!

Unde? La Grand Santerra Spa din Balvanyos Resort

Balvanyos Resort este o adevărată oază de linişte, aflată în vecinătatea Lacului Sfânta Ana. Resortul este locaţia ideală pentru recreere, mai ales că zona de SPA este integrată perfect cu natura, printre izvoare tămăduitoare şi brazi seculari. Terapiile şi tratamentele sunt destinate detoxifierii, re-mineralizării, oxigenării şi revigorării întregului organism.

.

"Majoritatea oamenilor nu părăsesc zona de confort şi rareori se aventurează în necunoscut, aşa că adesea rămân cu tiparele tradiţionale de masaj. Noi le recomandam să încerce ceva nou. În timpul iernii oaspeţii aleg masajul Terra vulcanica cu pietre vulcanice încălzite, iar în timpul verii, aceştia preferă masajele revigorante cu plante şi fructe medicinale montane", spune Keresztes Karola - Spa coordinator.

Castelul Daniel de la Tălişoara, oaza de linişte, departe de aglomeraţia urbană

Cellarium Slow Down Spa, din cadrul Castelului Daniel, este o altă oază de linişte gata să te întâmpine în inima Transilvaniei. Aici, accentual se pune pe purificare şi regenerare. Tratamentele spa de aizi au la bază remedii tradiţionale, cee ace face ca timpul petrecut aici să devină o experienţă unică.

Hotelul TTS Spa&Wellness Covasna - de la relaxare la ameliorarea bolilor cardiovasculare

Cum îţi sună saună uscată finlandeză? Sau masaj limfatic, anticelulitic, de relaxare, duş Vichy, tratament balneo-climateric, mai zic? Acestea sunt câteva dintre tratamentele de care poţi profita la Hotelul TTS Spa & Wellness, Şi lista poate continua cu terapiile balneoclimaterice precum băi cu CO2 şi mofete, electroterapie, hidroterapie, termoterapie sau terapia cu inhalaţii şi aerosoli.

Tratamentul balnear, cu rezultate excepţionale în cazul bolilor cardiovasculare, constituie una dintre principalele atracţii turistice care a făcut din oraşul Covasna o staţiune de interes naţional, lansată şi pe piaţa internaţională, recunoscută ca fiind staţiunea "inimii" sau "Staţiunea mofetelor şi a celor 1000 de izvoare de apă minerală". Aşadar, ce mai aştepţi?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb