30 de dealeri STIHL pornesc magazinele online

M.D.
Companii / 7 mai 2018

30 de dealeri STIHL pornesc magazinele online

Compania STIHL Romania a implementat un sistem de comerţ online care le permite dealerilor să îşi integreze business-ul într-o platforma online de vânzări, conform comunicatului de presă remis către Redacţie.

Ioan Mezei, director general STIHL România, a declarat: "până în prezent, la STIHL Online Platform (SOP) au aderat 30 de dealeri, care sunt repartizaţi uniform pe teritoriul ţării. Lucrăm la implementarea acestui sistem de peste doi ani şi ne bucurăm că partenerii noştri locali şi l-au asumat într-un număr atât de mare. Sistemul va permite fiecărui dealer local să îşi păstreze şi să îşi administreze clienţii locali, la fel ca până acum, doar că acum mai au încă un canal de comunicare şi vânzare deschis către ei".

Acesta a mai punctat că "ne aflăm într-o extindere continuă cu reţeaua de dealeri, fiind în permanenţă în căutare de parteneri noi, cu viziune de business şi înclinaţii tehnice. Dezvoltarea unui astfel de business local se poate face relativ uşor, dacă se respectă un set de reguli şi standarde. Aportul investiţional propriu minim este de minim 10.000 de euro, iar nivelul la care se poate ajunge cu business-ul este foarte ridicat. Spre exemplu, anul trecut am avut trei dealeri care au atins un nivel al vânzărilor de peste 1 milion de euro, fiecare. Iar anul acesta ne aşteptăm la încă 5-6 parteneri care să atingă aceeaşi performanţă".

Compania continuă investiţia în dezvoltarea centrului din Otopeni. "În Otopeni avansăm rapid cu lucrările la noul centru de depozitare şi logistică, care practic triplează ce avem în prezent. Noul spaţiu va compensa capacitatea de stocare de care aveam nevoie deja de trei ani. Cu această investiţie care se ridică la aproximativ 6 milioane de euro, din fondurile locale ale STIHL România, vom demara noi porcese de organizare şi vom creşte productivitatea, devenind mult mai eficienţi în logistică şi gestionarea în toate procesele companiei", precizează Ioan Mezei.

Din punct de vedere al business-ului, STIHL Romania a atins în primele patru luni nivelul de anul trecut. La nivel mondial compania a anuntat recent rezultatele financiare, care arată o creştere spectaculoasă de 9.7 procente, cifra de afaceri atigând 3,8 miliarde de euro. Pe lângă segmentul produselor cu motoare cu ardere, compania precizează că această creştere s-a datorat şi utilajelor cu acumulator, introduse pe piaţă în ultimii ani, dar şi digitalizării produselor, prin implementarea de soluţii inteligente.

Compania STIHL a anunţat recent că în acest an va mai avea loc o schimbare majoră la nivelul produselor. Gama VIKING destinată amenajării grădinilor şi peisagisticii va suporta un rebranding la nivel mondial, toate produsele fiind transferate către brandul STIHL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb