40% din apartamentele ansamblului Park Residences 5, vândute încă din faza de construcţie

E.D.
Companii #Imobiliare / 24 noiembrie 2014

40% din apartamentele ansamblului Park Residences 5, vândute încă din faza de construcţie

Ansamblul Park Residences 5 are în lucru construirea a 160 apartamente de nivel mediu plus, în partea de nord a Capitalei, în sectorul 1, dintre acestea, aproximativ 40% fiind deja cumpărate din fază de proiect, potrivit Nordis, compania imobiliară care se ocupă în exclusivitate de vânzări.

Cele mai multe apartamente vândute sunt cu două şi trei camere, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Nordul este cea mai dorită zonă rezidenţială din Bucureşti, datorită proximităţii faţă de largi zone verzi ca Parcul Herăstrău şi de mari centre comerciale, a prezenţei sediilor angajatorilor de top, dar şi a faptului că aici nu există parcuri industriale şi nici aglomerări urbane ca în celelalte zone ale Bucureştiului. Park Residences 5 este gândit pentru cei care îşi doresc o viaţă confortabilă, într-un spaţiu elegant şi cu personalitate.

În prima fază de construcţie, apartamentele au fost achiziţionate în special de investitori, spre a fi ulterior închiriate, existând o cerere mare de apartamente pentru închiriere, în această zonă", declară Emanuel Poştoacă, General Manager al Nordis.

Ansamblul Park Residences 5 are în lucru construirea a 160 locuinţe, de la studiouri, la apartamente de două, trei, patru şi cinci camere, deservite de o zonă comercială de cca 600 mp, cu piscină, sală de fitness, saună, un magazin shop&go, un loc de joacă pentru copii, un salon de înfrumuseţare şi un bancomat. Clădirile elegante sunt realizate în stil modern şi au un regim redus de înălţime, demisol, parter şi patru etaje.

Lucrările la proiectul Park Residences 5 au demarat în noiembrie 2013, iar acum construcţia ansamblului se află la stadiul de montare a ferestrelor şi trecere la finisaje interioare, fiind realizată în proporţie de 70%.

Finalizarea întregului complex este prevăzută pentru primăvara viitoare, respectiv lunile aprilie-mai 2015.

"Estimăm că vânzările vor avea un ritm şi mai accelerat, în momentul în care vom termina finisarea integrală a primelor apartamente, ansamblul Park Residence 5 devenind astfel accesibil şi pentru cumpărătorii end-useri, cei care se finanţează în general prin credite bancare.

Ultimul ansamblu construit de către developer, Park Residence 4, având 24 apartamente de lux, din zona Şoseaua Nordului, l-am realizat şi vândut integral pe timp de criză, între anii 2012 - 2013", completează Emanuel Poştoacă, General Manager al Nordis.

Grupul de firme imobiliare Nordis a fost înfiinţat în 2008, de către Emanuel Poştoacă, consultant imobiliar cu experienţă in investiţii rezidenţiale în zona de nord şi astăzi reuneşte trei firme specializate: Nordis, de intermediere imobiliară, Nordis Administrare, de administrare de imobile şi Nordis Investments, de investiţii si dezvoltare imobiliara.

Nordis are în portofoliu , la vânzare, închiriere sau în administrare peste 2.500 de proprietăţi premium din zonele de nord ale Bucureştiului din Piaţa Victoriei şi până în Iancu Nicolae: Kiseleff, Aviatorilor, Primăverii, Herăstrău - Şoseaua Nordului, Băneasa şi Pipera.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb