6 candidaturi pentru poziţiile vacante din Consiliul de Supraveghere SIF Transilvania

A.C.
Companii / 25 martie 2014

SIF Transilvania (SIF5) a primit şase candidaturi pentru cele două poziţii vacante din Consiliul de Supraveghere, printre care şi pe cele ale membrilor provizorii cooptaţi în mai, anul trecut.

Un loc în Consiliu este vacant din aprilie 2013, iar o poziţie este liberă în urma demisiei lui Mihai Fercală în mai, anul trecut. În aceeaşi lună au fost cooptaţi doi membri provizorii, Floriean Firu, fost vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) şi director general adjunct la SIF Transilvania, şi, de asemenea, Petru Mihalcea, fost membru CA.

Pentru ocuparea celor două locuri vacante s-au mai înscris Crinel Valer Andănuţ, directorul general Allianz-Ţiriac Pensii Private, Gabriele Alexe, administrator în cadrul unor companii deţinute de SIF Transilvania, Mirel Leonard Vişan, director general SSIF Eastern Securities şi Gheorghe Albu, consilier parlamentar, fost consultant ASF şi comisar CNVM.

Funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere este ocupată de Răzvan Găvăneanu, fiul omului de afaceri Corneliu Găvăneanu, care deţine Metaltrade şi porturile Docuri şi Bazinul Nou din Galaţi. Ceilalţi membri sunt Ştefan Szabo, Gheorghe Lutac, Dumitru Carapiti şi Constantin Frăţilă.

SIF Transilvania a fost în 2013, pentru al doilea an consecutiv, cea mai profitabilă dintre cele cinci SIF-uri, cu un câştig de 189,6 milioane lei (43 milioane euro).

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. scoateti si postul lui Fercala la concurs,,,,ca asa de multumitzi sunt investitorii cum a condus de se dau de ceasul mortzii...pentru ce ia salariu omul asta si prime,,sa pierdem banii investiti in actiunile sif 3...mafie mare domle,,,si bataie de joc,,,,

    oare o sa vedem sparta mafia asta din sif-uri vreodata...?tare ma tem ca nu o sa prindem noi asta..dar mai stii la FRF...au reusit..asa..inginereste....si inca ..nu de tot....unde lucreaza oamenii astia care au prins o functie in sif.-uri..in tara asta..si ce fac domle ,,de sunt atit de bine remunerati..se sparge buba...pina la urma..dar..sifoneaza bani...unde trebuie..si asta ai mai tine

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb