7.4 milioane de români folosesc TikTok în fiecare lună

T.B.
Companii / 24 octombrie 2023

7.4 milioane de români folosesc TikTok în fiecare lună

TikTok dezvăluie puterea comunităţii din România, cu 7.4 milioane de români care folosesc platforma în fiecare lună, se arată într-un comunicat al TikTok, remis redacţiei. Fie că aleg să urmărească clipuri sau să le distribuie pe ale lor, să facă duete, LIVE-uri sau să experimenteze efectele şi filtrele speciale, o mulţime de români vin pe TikTok în fiecare lună, potrivit sursei menţionate. Românii folosesc platforma pentru a descoperi lucruri noi, a împărtăşi idei, a sărbători împreună şi a oferi lumii o perspectivă asupra vieţii lor, în timp ce inspiră creativitate şi aduc bucurie, transmite sursa precizată.

Acest lucru demonstrează puterea creativităţii românilor şi cum a oferit TikTok o pânză pe care aceştia pot să creeze, o fereastră prin care pot vedea lumea şi o punte către noi culturi, generaţii şi idei, se mai arată în comunicat.

Cele mai populare videouri şi trenduri pe TikTok dezvăluie pasiunile românilor şi arată aspecte ale culturii locale susţinute de imaginaţia şi creativitatea creatorilor români, relatează sursa indicată. De la muzică, sport, lifestyle şi până la studiul pentru examenele naţionale, TikTok este un spaţiu pentru pasiuni şi interese comune, menţionează compania.

TikTok îi ajută pe români să redescopere dragostea lor pentru cultură, precizează sursa citată. TikTok a susţinut festivalurile de cultură din România cum ar fi TIFF, FITS şi RCW în trecut şi a încurajat comunitatea locală să aprecieze şi să interacţioneze cu actele de cultură, potrivit companiei. Anul trecut, TikTok a colaborat cu Festivalul Internaţional de Film Transilvania pentru cea de-a XXI-a ediţie, ca parte a #CultureTok, transmite sursa menţionată. Parteneriatul cu cel mai mare festival de film din România a inclus evenimente, workshop-uri, LIVE-uri, dar şi hashtag challenge-ul local #PovestitoruldeFilm care a adunat peste 385 de mii de postări, se mai arată în comunicat.

TikTok a devenit locul în care muzica este descoperită şi redescoperită, transmite sursa indicată. De la noile talente care îşi publică cele mai recente cântece, la melodiile consacrate care sunt redescoperite de generaţii noi, remixurile, mashup-urile şi colaborările muzicale prosperă pe platformă, arată datele comunicatului. Muzica începe pe TikTok şi este folosită în milioane de creaţii video, propulsând melodiile în fruntea topurilor şi consolidând carierele artiştilor de toate genurile, menţionează compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb