A fost semnat acordul privind constituirea Alianţei pro-europene în Chişinău

Mirabela Vasile
Internaţional / 4 septembrie 2015

Consilierii municipali din partea Partidului Liberal, Partidului Popular European din Moldova, Partidului Liberal Democrat din Moldova şi Partidului Democrat din Moldova au semnat Acordul pentru constituirea şi funcţionarea Alianţei pro-europene în Consiliul municipal Chişinău, transmite un comunicat de presă transmis redacţiei. Acordul de constituire a alianţei majoritate în CMC a fost semnat de fiecare ales local.

După cum au declarat liderii fracţiunilor partidelor care au constituit Alianţa pro-europeană la nivelul municipiului Chişinău, semnarea Acordului reprezintă o manifestare de susţinere a tuturor iniţiativelor de dezvoltare a oraşului, implementarea reformelor pentru creşterea nivelului de trai şi confortului locuitorilor.

La rândul său, primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a declarat că semnarea Acordului a demonstrat că fiecare îşi doreşte continuarea cursului european şi prin aceasta s-a revenit la o normalitate în activitatea structurilor municipale. Edilul capitalei şi-a exprimat convingerea că în următorii patru ani autorităţile locale mult mai uşor vor realiza proiectele iniţiate, pentru a creşte încrederea locuitorilor municipiului în capacitatea de unitate şi cooperare a forţelor politice pro-europene şi pentru a asigura în Chişinău şi localităţile din suburbii un proces de dezvoltare dinamică şi durabilă.

Acordul pentru constituirea şi funcţionarea Alianţei pro-europene în Consiliul municipal Chişinău conţine principiile speciale de funcţionare, proiectele ce urmează a fi realizate la nivelul municipiului Chişinău, inclusiv pentru oraşele, comunele şi satele din municipiu, dar şi modul de activitate a primăriei Chişinău.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb