ABN Systems deschide o subsidiară în SUA, pentru extinderea vânzărilor Tellur

G.B
Companii / 10 februarie 2022

George Barbu, CEO ABN Systems International

George Barbu, CEO ABN Systems International

ABN Systems International, unul dintre liderii pieţei de accesorii telecom şi produse Smart Home din ţara noastră, care deţine brandul de accesorii IT&C şi produse Smart Home, Tellur, a deschis o subsidiară în SUA, pentru extinderea vânzărilor brandului propriu, care se vinde în această ţară din prima jumătatea a anului 2021. Până la finele acestui an, compania estimează că vânzările din SUA ale brandului Tellur le-ar putea depăşi pe cele din Europa, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, ABN Systems International LLC este subsidiara nord-americană, fiind deţinută în proporţie de 100% de către ABN Systems International SA şi înregistrată în Houston, Texas, statul aflat pe locul al doilea ca pondere în Produsul Intern Brut al SUA, ca mărime a populaţiei, respectiv ca rată de creştere economică în 2021 (4,3%).

ABN Systems are un reprezentant în Texas, certificat potrivit legislaţiei americane, iar până la sfârşitul anului şi-ar putea mări echipa pentru susţinerea ritmului de creştere a vânzărilor. Pe lângă sporirea vânzărilor, compania din Texas ar putea servi ca bază pentru accesarea altor pieţe din vecinătatea SUA, inclusiv în America de Sud.

"Deschiderea unei subsidiare în SUA va susţine creşterea rapidă pe aceasta piaţă si atestă angajamentul nostru de a ne extinde, cât mai rapid, pe pieţele externe, după ce, în ultimii ani, am efectuat investiţii semnificative în infrastructura de business, dobândind know-how şi flexibilitate, pentru a ne adapta specificului fiecăreia dintre cele aproape 30 de ţări unde avem vânzări. Produsele sub brandul propriu, Tellur, mai ales cele din gama Smart Home, şi-au demonstrat atractivitatea, iar noi suntem pregătiţi pentru a valorifica oportunităţile care ni se deschid pe această piaţă în ascensiune puternică. Finanţarea atrasă prin IPO, ne va asigura capitalul de lucru necesar extinderii, iar prin rezultatele ce le vom obţine şi care se vor reflecta în cifra de afaceri şi profitabilitatea companiei vom reconfirma încrederea investitorilor noştri," consideră George Barbu, CEO al ABN Systems International.

Toate produsele Tellur sunt compatibile cu sistemul electric folosit în SUA sunt deja certificate pentru aceasta piaţă, iar în topul celor mai vândute, în cursul anului 2021, se numără Headset-ul Bluetooth Vox 55, Boxa portabilă Callisto şi Senzorul de geam şi uşă.

Pe lângă intenţia de a creşte vânzările din SUA, ABN Systems International este în curs de autorizare a produselor Tellur pe două mari pieţe, India şi Egipt. Până la jumătatea acestui an, compania ar putea intra şi pe pieţele din Canada şi Mexic.

Pe 4 ianuarie 2022, ABN Systems International a încheiat prima Ofertă Publică Iniţială de pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, în urma căreia a atras 5,48 milioane de lei (1,10 milioane de euro), sumă care va fi utilizată la consolidarea poziţiei pe pieţele externe unde înregistrează deja vânzări, precum şi pentru accesarea de noi pieţe. Capitalizarea anticipată a companiei se ridică la 99,09 milioane de lei (20,03 milioane de euro), se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb