Accace a înregistrat o creştere cu 20% a afacerilor din România în primele şase luni

E.D.
Companii / 21 iulie 2014

Compania de externalizare şi consultanţă de afaceri Accace a înregistrat o creştere cu 20% a cifrei de afaceri în ţara noastră în primele şase luni din acest an, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2013, ajungând la aproximativ 700.000 de euro, informează un comunicat al societăţii remis astăzi redacţiei.

Potrivit acestuia, avansul cifrei de afaceri se datorează în principal tendinţei de externalizare a serviciilor de contabilitate şi salarizare din partea companiilor multinaţionale existente pe piaţa locală, dinamică ce se va accentua în perioada următoare, estimează compania.

Cel mai mare aport la creşterea cifrei de afaceri, de circa 70%, a venit din zona de outsourcing, în timp ce serviciile de consultanţă fiscală şi legală au reprezentat aproximativ 30% din veniturile din primul semestru, conform datelor transmise.

"Clienţii majori au venit din zona de multinaţionale, în special companiile nou intrate pe piaţa din România, care aleg să beneficieze de la bun început de serviciile noastre pentru a putea funcţiona corespunzător. Vedem din ce în ce mai multe companii care tatonează piaţa din România şi suntem încrezători că această tendinţă se va menţine", a declarat Bogdan Badea, Managing Director Accace în România.

În ceea ce priveşte numărul de angajaţi, de la începutul lui 2014 compania a angajat 5 experţi contabili, iar până la finalul acestui an plănuieşte să ajungă la o echipă locală formată din peste 30 de angajaţi.

Pentru a doua jumătate a acestui an, Accace şi-a propus să furnizeze în continuare servicii, atât în zona de outsourcing cât şi în cea de consultanţă, precum şi să îşi extindă portofoliul de clienţi de pe piaţa locală.

Accace oferă servicii la nivel mondial, atât prin intermediul birourilor din România, Republica Cehă, Germania, Ungaria, Polonia, Slovacia, Ucraina şi Marea Britanie, precum şi în alte 12 ţări prin partenerii săi stabili, respectiv în Austria, Brazilia, Bulgaria, Croaţia, China, India, Luxemburg, Olanda, Rusia, Serbia, Slovenia şi SUA.

Accace oferă o gamă largă de servicii de contabilitate, raportare financiară, servicii corporate şi secretariale, salarizare, administrare de personal, consultanţă fiscală şi de afaceri. În plus, Accace pune la dispoziţie soluţii tehnologice noi pentru a susţine şi a îmbunătăţi aceste servicii, soluţii dezvoltate la nivel global şi adaptate în funcţie de specificul clienţilor locali.

Cu o cifră de afaceri anuală la nivel de grup de peste 9 milioane de euro, Accace a reuşit să atragă de-a lungul timpului clienţi de renume din domeniul imobiliar, precum CBRE sau GE Capital Real Estate, domeniul financiar, ca Allianz şi ING, producători mondiali, cum ar fi Pirelli, Goodyear, Yamaha, Scania, ASUS, Sharp, Olympus şi Orsay, dar şi companii din domeniul serviciilor, precum Grafton Recruitment sau Falck Fire Services.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb